Mi a véleményetek az effajta életvitelről, szerintetek
mennyire van ez rendben?
Figyelt kérdés
Mindennek megtalálom a pozitív oldalát,a kihívások szerelmese vagyok,a nehézségeket is kihívásnak veszem.Nagyon erősen a jelennek élek,mindig kihasználok minden adott lehetőséget,amit csak lehet kipróbálok(ha nem rossz,káros dologról van szó).Ha ellepnek a rossz dolgok is mindig találok kiutat,nem adom fel,hanem oroszlánként küzdök.Egyáltalán nem vagyok haragtartó,úgy gondolom semmi értelme,csak szétmarcangol belülről.Kissé naiv is vagyok,de ezen még dolgozom.Nem mondanám magam erőszakosnak,mindig is hagytam,hogy irányítsanak,viszont mostanság ez is megváltozott,nem hagyom magam,ha akarok valamit megküzdök érte(feltéve ha nem ártok vele senkinek).
2011. aug. 25. 18:17
1/7 A kérdező kommentje:
Még annyit,hogy soha nem bánom azt amit tettem,vagy történt velem,mint mondtam,mindennek látom a jó oldalát ,még ha nagyon apró is. (:
Egyik kedvenc idézetem;
,,A lehetetlen csupán egy nagy szó, amit a kisemberek használnak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatáshoz. A lehetetlen nem tény, hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen: lehetőség. A lehetetlen: múló pillanat.
A lehetetlen nem létezik." ...
2011. aug. 25. 18:23
2/7 anonim válasza:
Igazán kedves töled, hogy burkoltan megosztottad velünk a magad által pozitívnak ítélt tulajdonságaidat. :D Még a külsöre is kérdezz rá, hogy mennyire elfogadhatóak pl. az izmos lábak és a fehér fogak :D
2011. aug. 25. 18:36
3/7 Draug válasza:
Szerintem elismerésre méltó hozzáállás az élethez! Bár nem ismerlek, de az alapján, amit leírtál, én biztos vagyok benne, hogy előtted az életben nem lesz ismeretlen fogalom a boldogság :)
2011. aug. 25. 18:37
4/7 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok ki mit mond,vagy hogy jön-e olyan vélemény,hogy ez túl jó,akármi. (:
2011. aug. 25. 18:38
5/7 A kérdező kommentje:
Ami pedig nagy hibám,hogy viszonylag könnyen befolyásolható vagyok,de ez a dolog is javult picit ahogy észrevettem magamon.
2011. aug. 25. 18:40
6/7 anonim válasza:
Szerintem rendben vagy, én bírnálak! :)
Ebből annyi igaz rám is, hogy "mindennek megtalálom a pozitív oldalát" és "ha ellepnek a rossz dolgok is mindig találok kiutat" meg "mindig is hagytam,hogy irányítsanak,viszont mostanság ez is megváltozott,nem hagyom magam,ha akarok valamit megküzdök érte".
De én azért nehezebben viselem a kihívásokat és egy kicsit haragtartó vagyok (bár ez azért van, mert sokan megbántottak, kihasználtak), de akiket szeretek és ők is engem, velük mindig kibékülünk. :)
2011. aug. 25. 18:43
7/7 anonim válasza:
Tetszik az idézet, mondok egyet én is. "Difficult takes a day impossible takes a week"- a nehéz egy nap, a lehetetlen egy hét. (alatt meg lesz oldva.) Jay-Z a rapper.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!