Lencsilány14 kérdése:
Amikor nem eszek dél után (2 oraután) és csak dél előtt. Akkor is fogyok? Lehet igy fogyni? Mellé hány perc futást ajánlotok?
Figyelt kérdés
14 lány2012. okt. 9. 20:55
1/3 anonim válasza:
Kibírod úgy hogy semmit nem eszel? Szerintem inkább többet mozogjál, fussál mert ha nagyon megvonod magadtól az ételt akkor hamar visszajön kamatozva :/ Szerintem egyél uzsonnát (vacsorát) is. Ha meg még fogyni is szeretnél akkor szerintem mindenképpen mozogj valamit, ha kevés időd van akkor 20 perc is elég [link] ilyenekből és nagyon szép vékony leszel :)
2/3 anonim válasza:
Inkább kevesebbet egyél, és normális kaját, meg mozogj, minthogy ne egyél. Amúgy hány kiló vagy? 14 évesen még nem biztos hogy kéne fogyiznod.
3/3 anonim válasza:
Nagyon nem tesz jót, az anyagcseréd totál belassul tőle és a legapróbb dolgoktól is hízni fogsz. Egyél egészségesen, milliószor le van már írva az oldalon, hogy mikor mit ajánlatos enni, mellette pedig kezdj el sportolni minimum heti 3x és meglesz a kívánt alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!