Le akarok szokni a kenyérről. Valaki tud nekem ötleteket adni?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy rengeteg kenyeret megeszek egy nap. 17 éves vagyok, lány, rendszeresen mozgok, de valahogy a hasamból nemakar lemenni a felesleg - amit én a sok kenyérnek tudok be. Tehát le akarok róla szokni. Mit csináljak? Tudom, ne egyek kenyeret. de még nzdlit sem ehetek - a zsemlemorzsa miatt? Semmi péksütit? Helyette mit? Rizs, tészta, krumpli jó?2009. aug. 4. 19:03
1/11 anonim válasza:
Zsemle kifli! sokkal joban fel van vizezve mint a kenyér persze abból se eghyél sokat napi 1,2.
2/11 anonim válasza:
A tészta ugyanaz mint a kenyér... Semmiféle olyan dolgot ne egyél amiben liszt van, mert rengeteg szénhidrát van bennük és eléggé hízlalnak. Rizs-t sem ajánlom mert abban is elég sok a szénhidrát. Krumpliból csak és kizárólag főtt krumplit, sültkrumplit semmiképp mert rengeteg olajjal szívja meg magát mire megsül.
3/11 anonim válasza:
Rizst nyugodtan ehetsz, pl. csirkehússal, zöldséggel. Annyi kell.
4/11 anonim válasza:
Hasonló gondjaim voltak és nem volt egyszerű félretenni a kenyeret. A húsételekhez csak zöldég és barnarízs!! A zöldség és gyümölcs köretet inkább javasolnám. A sima rízs, burgonya sajnos nem sok eredményt fog hozni. A péksüti a felejtős valamit valamiért. Esetleg 2 hetente megengedsz magadnak egy napot, amikor megjutalmazod magad valamivel:) Sokáig ettem reggelire, uzsonnára abonett kenyeret. Előre tervezd el a mértéket és próbáld tartani magad hozzá. Na meg a sport, ugye az a varázsszó... költségkímélő megoldás ha tekersz néha, vagy ha otthon tudsz hasazni egy kicsit! És még egy: testápolózz!!!, sokkal látványosabban fog változni minden!
5/11 anonim válasza:
Én úgy tudtam leszokni a kenyérről,hogy szép lassan egyre ,egyre kevesebbet ettem belőle,és ma már szinte semmit. És amit sose hittem volna el azelőtt,az az,hogy már nem is hiányzik.
6/11 anonim válasza:
Nekem egyik napról a másikra sikerült. 3 napja egy falat kenyeret nem ettem, és egyáltalán nem is hiányzik.
Abonettel simán ehetsz szendvicset, és abban semmi hízlaló nincs.
A kenyér egyszerű kiegészítő kaja, pótolható.
7/11 anonim válasza:
Nagyon egyszerű leszokni a kenyérről. Eldöntöd, hogy nem eszel és nem eszel. Én nem ettem vagy 4-5 hónapja semmi kenyeret.
A tészta, a rizs, a nudli, a krumpli meg az ilyesmi teljesen egyenrangú a kenyérrel, nem tudod velük kicserélni az étrendedben a kenyeret..
Itt egy rakat ötlet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__34..
8/11 anonim válasza:
Tésztát ne egyél sokat, mert abban is rengeteg a szénhidrát. Meg a krumpliban is.
Esetleg ham-let-tel vagy abonettel tudod pótolni. Meg barnarizs.
9/11 anonim válasza:
Én már fél éve nem eszek kenyeret, dexit és abonettet szoktam enni. Néha krumplit vagy rizst, egy hónapban 2x. A dexi olcsó és finom is, helyettesítheti a kenyeret, vagy esetleg a vasa is!
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. de... épp most ütöttem be a google-ba, hogy kenyér hizlal. meglepődtem, mikor szinte minden cikk arról szót, hogy a kenyér elhagyása az étrendből egy nagy tévhit. nézzétek meg. akkor most mihez kezdjek? fogytatok a kenyér elhagyásával?
2009. aug. 4. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!