Fogyni. De hogyan? Ötleteket várok pls.!
Én 102 kilóról indultam, most 85 vagyok. Az én módszerem heti 1-2 kg fogyást eredményez.
1200-1500 kalória között van a napi energiabevitelem, amit 5 részre osztok. Reggeli 250, tízórai 100, ebéd 350, uzsi 100, vacsi 450. Ehhez még hozzájön napi egy pohár grapefruitlé. A kalórilimit az egyes étkezéseknél az nem szigorú +- 30 kalória belefér, csak a napi felső limiten kell belül lennie. Azért este eszem többet, mert ha reggel túl sokat eszem, akkor egész nap éhezem (nem tuom miért), így este 5-kor eszem utóljára, kicsit nagyobb mennyiséget és kibírom reggelig.
Az is fontos, h meglegyen az egyensúly, legyen elég fehérje az étrendedben. A szénhidrátokat sem kell elüldözni, van egy-egy nap, mikor én is bekalkulálok egy fagyit pl.
Napi 2-szer 10 percet hulahoppozom. Futok is napi szinten. Persze tudom, ez utóbbi neked nem jó. Így az anyukámnak bevált dolgot ajánlanám, ő 20 kg fogyott 5 hónap alatt(55 éves!). Ő is betartotta a kajálási dolgokat és napi fél órát pilates-ezet, jógázott (persze ezeket még ma is teszi). Neki sincs pénze sehova sem menni, de a youtube-on vannak nagyon jó gyakorlatok.
Én még gimnasztikázom is, h a karomat is átdolgoztassam.
én egy igen egyszerű módon változtattam meg az életmódom.
Este 6-ig vacsora után csak zöldséget és gyümölcsöt ettem.
lassan változott a súlyom, de 12 kiló ment le 2 és fél hónap alatt.
Ajánlom ezt a cikket, amit én írtam.
Ettől garantáltan fogsz fogyni úgy, hogy nem megy le izom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!