Fogyózók! Láttátok már ezt a képsorozatot?
Csodálatos!
Én nem hiszek az ilyenekben... mármint hogy ekkora feleslegtől meg lehet szabadulni plasztika nélkül..
De ÉLŐ BIZONYÍTÉK hogy MEGLEHET!!
Hihetetlen!
Utolsó!
Miert ne lehetne megszabadulni? teljesen mindegy, hogy valakin 5 vagy 40 kg felesleg van, a módszer ugyanaz. Dieta es sport.
Annyi, hogy nagyobb felesleggel tovább tart a dolog, nem ertem ebben mi olyan hihetetlen...
Én a 3 kg-ot 3 hónap alatt dolgozom le.
Ezért hihetetlen. Számomra az.
Én meg azt nem értem hogy hogy gondolhatja valaki azt hogy ez nem csodálatos.
Hatalmas akarat, önuralom és kitartás kell hozzá, mert egy ideig szegény csak szenved nuku eredménnyel, mert nem sok minden látszik.
Én meghajlok az ilyenek előtt, mert én depressziós tudok lenni hogy ká lassan kúsznak csak le a kilók. Bocs dekák, grammok.
én is voltam szemtanúja ilyen "nagy fogyásnak":
anyukám 30 kilót adott le sikeresen kistesóm születése után..nyílván minél több a súlyfelesleg, annál tovább tart leadni.
ennek a lánynak is szerintem 1 másfél év lehetett minimum, majd megkeresem mindjárt a cikket, ha érdekel valakit:)
aki írta, hogy 3 kiló 3 hónap alatt ment le: akin nincs túl sok fölösleg, nyílván nehezebben adja le azt a kicsit is:) tapasztalat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!