Láttátok tegnap a magellán műsorát?
Nekem az a véleményem, hogy amit az a nő össze-vissza vásárolt az messze, de messze volt az egészségestől, sőt még a fogyókúráshoz is. Ki az az őrült aki a csokiszeletet, fehér csokis müzliszeletre cseréli le?
Szerintem ez az egészséges életmód, és a józan ésszel csinánlt fogyókúra lealázása volt.
Nektek mi a véleményetek?
Szerintem baromi nagy hülyeség volt az a műsor, már bocsánat a csúnya kifejezésért. Szerintem az üditőt(kólát) alapból nem másik üdítőre kellene lecserélni, hanem mondjuk ásványvízre, hiszen ezek a 100%-osnak állított gyülömcslevek is tele vannak tartósítóval, cukorral... A csoki helyett gyümölcs, hamburger helyett saláta, hallal vagy csirkével.
Azt hittem eldobom az agyam, amikor megkérdezte a nő, hogy akkor az ő saját étrendje jó, mert nagyon szereti azokat a kajákat, amiket enni szokott. Erre a dietetikus rábólintott eggyet, hogy persze jó.
Szerintem ez felháborító.
Szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!