Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik mozgás a legjobb számomra?

Melyik mozgás a legjobb számomra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20éves lány vagyok,15-20kgtól szeretnék megszabadulni ennek kb 95%-a zsír.Az utóbbi pár hónapba szedte föl,mikor abbahagytam a mozgást és kevésbé figyeltem a kajára...aZ LENNE a kérdésem,hogy milyen mozgásformát ajánlatok,az első szakaszban,ami nagyrész zsírégető,kicsit alakformáló(eddig Rubint Rékára mozogtam napi 1 órát de ő inkább izmosít meg formál,nem annyirra zsírégető).A második szakaszban olyat szeretnék,ami inkább az alakformálásra megy rá,és utána mikor már elértem a kivánt sújt teljes mértékben visszatérni az izmosításra és formálásra.Mit javasoltok?Köszönöm a válaszokat(Jah e mellett a szénhidrátok nagy részést száműzöm az étrendemből és zöldsére gyümölcsre cserélem,5ször étkezem változatosan,de kisebb adagokat)

2012. okt. 4. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mi mennyire alakformáló és zsírégető, a táplálkozásod dönti el. Ha tömegnövelő étrenden vagy, a saját testsúlyos edzés is az izomtömeg növekedését okozza. Ha szálkásító étrenden, akkor a súlyzótól is fogysz. A legjobb, ha aerob mozgást ötvözöl súlyzós vagy saját testsúlyos edzéssel. Elsőnek aerob mozgás, ezzel felhasználod a glikogént, majd súlyzózás, ezzel pedig zsírt égetsz és formásodsz.
2012. okt. 4. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:

nem ismétlem az elsőt,de te biztosan vmi téveszmés vagy,ha ilyen ostobaságokat gondolsz a test,és az edzés működéséről.

amúgy a fehérjével mi a helyzet?

mert ha semmi,akkor igazi menthetetlen vagy te is.

2012. okt. 7. 01:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Mar bocsass meg,de nem tudom mi alapon idiotazol meg menthetelenezel le valakit a nelkul,hogy barmit is tudnal rola...Nem tuom mi a problemad,de orulnek ha kifejtened hogy mi alapjan jutattal erre a lelegzetelallito kovetkeztetesre! Talan az a problemad,hogy nem csiped Rubint Rekat??Attol hogy ra tornazok az nem azt jelenti hogy az etkezesi sxzokasait is kovetem....A feherjevel az a helyzet,hogy orvosi adatoknak megfeleloen allitottam ossze az etrendemet,csak az alap adatokhoz kepest a feherjet kicsit megnoveltem a ch-t csokkentettem...Meg a zsirt is...Igy nez ki az etrenedm: ch:165g,feherje:110g,zsir 26g/nap...Az hogya szenhidratot probalom gyumolcsbol meg zoldsegbol bevinni,sztem nem olyan nagyon nagy hulyeseg...persze mellette eszem rizst is mert maskepp nem lenne meg a napi adag,de mast nem(max reggeliretk kenyeret)Nah remelem elegge kifejtettem amire kivancsi voltal.A kerdesre viszont meg szeretnek egy reszletes valszt is kapni..Pl..hogy mondjuk minden reggel fussak,vagy csak 2naponta es kezdesnek mennyit?Meg mi a helyzet az izommunkaval?Minden nap csinaljam vagy valtva a futassal?Koszi..
2012. okt. 7. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!