Vádli, comb, popsi formálására mi a legjobb mozgás?
Figyelt kérdés
Ezeken a területeken van elég sok zsír rajtam,kb. 10 kg felesleg.Szeretném ha lemenne rólam ez a zsír réteg,és szálkásodva izmosodnék,tehát nem akarok izom-kolosszus lenni,vékonyodni akarok.
Lassú/közepes tempójú,40-45 perces futással ez elérhető?
16/L
2010. júl. 21. 22:09
3/10 A kérdező kommentje:
Az a "baj",hogy én egészségesen akarok lefogyni,nem pedig gyógyszerekkel,és egyéb csodaszerekkel.
2010. júl. 21. 22:27
4/10 anonim válasza:
Szerintem a biciklizés jó lenne.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy nincs biciklim:Dsosem szerettem biciklizni.
2010. júl. 21. 22:33
6/10 anonim válasza:
Futás, biciklizés, úszás, gimnasztika...
7/10 anonim válasza:
Igen,a futás mindenképpen használ!
Vagy tornázz!;)
8/10 anonim válasza:
Én is a futásra szavaznék.;P De azt gondolom te is tudod, hogy helyi zsírégetés nem létezik-genetikailag kódolt a dolog... =) Szálkásodni meg csak akkor tud az ember ha már az összes zsírréteg lement róla, és akkor látszódik az izom-ami ugyebár akkor már szálkásnak látszik.=)
Szóljatok, ha tévednék. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!