Szerintetek látszik már valami abból, hogy fogytam?
Küldök linket priviben, ahol van mostani és nyári fotó, ha megírnád a véleményed róla.
Igazából még nem fogytam túl sokat, csak kíváncsi vagyok, hogy látszik-e már.
Hát mozgok, de eléggé összevissza. :)
Biciklivel és gyalog járkálok mindenhova, ha nem vagyok estére kipurcanva, akkor elmegyek néha úszni, mert esténként ingyen járhatunk az egyetemen. :)
Zumbázni is szoktam néha,de csak itthon, youtuberól, nem tudom, hogy az mennyit ér, de a pulzusom felmegy és jót röhögök, hogy hogy nézhetek ki, igazából olyan vagyok olyankor, mint aki be van tépve. :D
Még mivel emeletes házban lakunk, szoktam lépcsőzni is fel-le, fel-le, fel-le. :)
Szóval eléggé ilyen alap-mozgások, de figyelek rá, hogy meglegyen a napi fél-egy óra intenzívebb mozgás egyhuzamban. :)
Enni pedig mindent eszek, csak arra figyelek, hogy kcal-ában 1200 körül legyen, a szénhidrát ne legyen több 150 g-nál, a fehérje viszont meglegyen a 80-100 g körül.
Ha valakit érdekel a 2. hónap eredménye, annak küldök szívesen képet. :)
Aki meg megírja a véleményét, azt szívesen fogadom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!