Hány kcal-t egyek a heti 1 kg fogyáshoz? A többi lent.
Figyelt kérdés
Több oldalon kiszámoltam a korom, súlyom függvényében az alapanyagcserém, ami 1450 kcal-ra jött ki. Ha fogyni szeretnék, akkor 1450 kcal-t egyek meg naponta, vagy ebből még számoljak le 400-500 kcalt? Ez a kérdés, amiben bizonytalan vagyok. Aki tudja, légyszi írja meg. Köszi!2009. aug. 4. 14:52
1/9 anonim válasza:
az 1450 kcal nagyon kevés!! Akkor kellene kb ennyit enned, ha egész nap egy kicsit sem mozognál, de talán még akkor is kicsit többet. Mozogj sokat és egyél napi 1800 kcal-t kb, és le fogsz fogyni!
2/9 anonim válasza:
600(ennyit mindenféleképpen!!)-1000 kcal ilyen alapanyagcserénél:) ja és a mozgás sem árt:)
3/9 anonim válasza:
én vagyok a 2. és elnéztem,heti 1 kilóhoz az első adta meg a helyes választ:) bocsika
4/9 anonim válasza:
mozogj, és akkor azt eszel amit akarsz
5/9 A kérdező kommentje:
Most megzavarodtam kicsit.......Akkor most 1450-et, vagy 600-1000-ig egyek? Persze mozogni is szeretnék majd, de először pár kilót fogyni.
2009. aug. 4. 15:56
7/9 A kérdező kommentje:
Oké, írtam is vissza!
2009. aug. 4. 16:13
8/9 anonim válasza:
szerintem inkább tarts egy gyümölcsnapot, azzal lemegy az 1 kg.
9/9 anonim válasza:
Szia!
1 kiló fogyáshoz 7500 kcal elégetésére van szükség. Vagyis, ha naponta 535 kcal-val kevesebbet eszel, mint máskor, 2 hét alatt 1 kilótól szabadulhatsz meg!
Nem Én találtam ezt ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!