Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit mikor egyek? Ezzel fogyásh...

Mit mikor egyek? Ezzel fogyáshoz jutok?

Figyelt kérdés
eddig reggelire ettem 2 sós puffasztott búzát és rá egy-egy párizsit. 10 óraira 1-2 alma ,ebéd meg rizibizi és egy grillezett comb paradicsommal és savanyú káposztával. Délután meg csak gyümölcsöket eszek? ez igy jó? és minden második héten futok minden nap 30 percet! de eddig nem látom a változást! mit tegyek? kérlek segítsetek!:(
2010. júl. 27. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
egyél rendesen...ez egy 3 éves gyerek napi adaja
2010. júl. 27. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Baromság amit csinálsz, de nem kinlódok bő választ adni, mert nem vagyok biztos benne, hogy megéri. Talán egy anorexia jelöltnek irnék kisregényt és a végén még haszna sem lenne. Pedig annyi minden változtni való lenne.....na mind1
2010. júl. 27. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
41%

reggeli már alapból nem jó, pufirizs-inkább tízóraira, reggelire tk kenyér, magvas zsömle, kifli, stb lényeg h szénhidrát legyen, így ébred fel a tested

10órai alma tökéletes

ebéd: jó

délutánra én nem gyümölcsöt ajánlanék, hanem fehérjét, 5-6 felé vacsorázzál, de ne szénhidrátot hanem mvi fehérjében gazdag étrend, pl tojás pufirizzsel mehet+hozzá vmilyen zöldség, hal, csirkemell, saláták, mozerella sajt stb stb

azért nem látod a változást ,mert raktározz a szervezeted, ez nagyon kevés kaja volt, nem koplalni kell hanem egészségesen kajálni, és csökkenteni a zsénhidrát-zsír-cukor bevitelt, de mindennek van határa!

2010. júl. 28. 09:01
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor ez már koplalás?és nem leszek anorexiás csak nem tudom mit egyek ami nem hízlal! épp ezért kértem segítséget
2010. júl. 29. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!