Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt lehet kávézni?

Fogyókúra alatt lehet kávézni?

Figyelt kérdés
Édesítővel gondoltam meg diétás tejszínhabbal (én így iszom a Nescafét). Úgy hallottam a kávé zsírégető, igaz ez?
2009. aug. 4. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
miért kell ekkora ügyet csinálniebböl a fogyókúrábol?? Persze hogy kávzhatsz édesítővel nem fogsz tőle hízni, menny márr..probálj meg egészségesebb dolgokhoz nyulni spotolni és ne egyél szemetet!!ennyi a fogyokura titka de ezt MINDENKI tudja még aki kérdezgeti a hülyeségeket az is!Nem kel lvéresen komolyan venni,a lényeg hogy ne együnk üre kaloriákat és tul nehéz ételeket ! egészséges táplálkozás és sport ennyi a fogyókúra!!!!!
2009. aug. 4. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem zsírégető, csak felpörget téged és többet mozogsz ennek hatására. Zsírt biztos, hogy nem éget, szerintem tévhit, hogy létezik olyan étel, vagy ital ami ezt tenné. Talán csak elősegíti az zsírégetést. :)

Egyébként a kávéban nincs kalória, szóval csak a tejjel és az édesítővel kell számolnod. Én cukor nélkül iszom, úgyhogy nincs ilyen gondom, szerencsére :)

2009. aug. 4. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
nyugodtan ihatsz édesítővel, de én a tejszínhabot kihagynám, bár ha csak reggel iszod akkor talán még az is belefér.
2009. aug. 4. 13:41
 4/5 A kérdező kommentje:
csak reggel iszom egyet, de nem is minden nap, csak mikor megkívánom
2009. aug. 4. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Diétás tejszínhab... Hehehe... Ez jó! :P

Egyébként miért is ne kávézhatnál? Egy csomó fogyi-bogyónak a koffein a fő alkotóeleme...

2009. aug. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!