Komolyan kérdezem mert nem tudom nem értek hozzá, szóval ez mégis mitől van így?
Igazából nem is fogyókúra, csak félig.
Előre bevallom hogy borzasztóan érzékeny vagyok a súlyomra...(tipikus hiába mondják hogy vékony vastagnak érzi magát...)
Mivel nagyon sokan mondták hogy a mérlegnek sose jó hinni mert ez az amaz miatt mutathat többet ezért és a 2. mondatomban leírtak miatt átálltam a centiben méricskéző módszerre.
A sikeres kb. mindenhonnan 10 centis változás gyanánt kicsit felbátorodtam és az eddig totál keveset evő semmi édesség életből átváltottam a keveset evő és ha édesség ehetnékje van akkor azt evő életbe.
Ennek ellenére úgyanúgy(vagy lehet jobban, az a baj hogy az időt nem néztem hogy mennyi idő alatt mentek le a centik) véknyulok tovább.
És(ez a legérdekesebb számomra) mellette nem mozgok annyit amennyit kéne, csak lightosan, tehát direkt úgy szállok le a buszról ha van időm hogy sokat kelljen sétálnom, egy kis kocogás-futás féleség estefele fél-1 óra max.. és kb ennyi.
Ez is mutatja, hogy a kis édesség néha belefér. Mértékkel gondolom persze, nem a zabálást.
Nyugi, én is úgy fogytam le, hogy közben nem vontam meg magamtól teljesen ezeket (sem).
Arra kell odafigyelni, hogy ne szaladjon el az emberrel a ló, tényleg maradjon meg a mértéknél.
És én is így csináltam/csinálom a mozgást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!