Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszem egy srácnak és ő is tetszik nekem, de meghallott egyszer egy olyat amit nem kellett volna pedig nem is gondoltam komolyan? Én az biztos hogy nem merek oda menni hozzá és megmondani neki! Szerintetek mégis mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 21:54
1/8 anonim válasza:
el kéne neki magyaráznod, hogy az említett dolog márpedig nem úgy volt, ahogy ő gondolja.
3/8 anonim válasza:
ne tegy semmit. vard a sult galambot! majd csak megtanulod a tanulsagot.
4/8 anonim válasza:
ciki! :/ szerintem halljon meg véletlen valami olyat amivel leesik h csak poén volt, és nem is úgy van. :/ ha nem te mondod akkor egy bnőd.
5/8 anonim válasza:
Valahogy muszáj lesz megoldani a dolgot, szerintem beszélj vele ha kínos is. Aztán csak jobb lesz, ha túl esel rajta, és tisztázódik is a dolog! :)
6/8 asdface válasza:
Két lehetőség van:
- Nem teszel semmit és marcangolod magad belülről, hogy mi lett volna, ha odamész és tisztázod.
- Odamész,elmagyarázod neki és a reakcióitól függően haladsz tovább a sodrással és ha nem is sikerül, legalább megpróbáltad.
Én a másodikat javaslom!
Sok sikert.
7/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm! :))
2012. márc. 28. 17:42
8/8 anonim válasza:
Mi lett végül, sikerült megbeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!