Szeretnék jópár kilótól megszabadulni és egyik nap kezembe akadt egy Tesco újság amiben egy szaunaövet is reklámoztak(6000 Ft-ért)azzal a szöveggel, hogy súlycsökkenés fáradtság nélkül! Szeretném megtudni, hogy ettől az övtől tényleg lehet fogyni vagy csak pénzkidobás lenne az egész? Van olyan aki már használt ilyet és működött? Előre is kösszi a válaszokat!
2009. aug. 3. 21:56
1/8 anonim válasza:
Annyira hatásos hogy nekem szó szerint leégette a zsírt a hasamról!!!! :D
De most viccet félretéve tényleg komoly égési sérüléseket szenvedtem :(
Azt hogy használ e ne tudom megmondani mivel ezek után nem is mertem felvenni..de szerintem nem sokat ér !!!
2009. aug. 3. 22:16
2/8 anonim válasza:
Nekem csak leégette a hasamat meg a fenekemet XD De utána rájöttem, hogy ha az öv és énközém teszek egy törülközőt, akkor nem éget meg és elviselhető. Ha csak narancsbőrt akarsz eltüntetni, van értelme, nekem is segített benne, de amúgy a kilókat nem olvasztja le, az hótziher. Inkább sportolj és válts egészséges életmódra, nekem ez az, ami igazán bevált! Ajánlom neked is! :)
2009. aug. 3. 22:17
3/8 anonim válasza:
nem használ semmit nekem is volt
2009. aug. 3. 23:06
4/8 anonim válasza:
Kérlek szépen, kedves Kérdező, válaszolj arra a kérdésre, hogy a zsírt ki lehet izzadni?
Na látod. Pont annyira lesz hatásos a szaunaöv, amennyire ki lehet izzadni a zsírt. Semennyire. :P
Inkább állj fel a gép elől, és menj el futni napi fél órát! Mellette jó, ha ezentúl - bármennyit is ettél eddig - annak a felét eszed. Ennyi a titok. Azt meg ne hidd el, hogy fáradság nélkül fogyni lehet... Akik elhiszik, azok olyan buták, hogy csak arra jók, hogy a fogyókúra-ipar rajtuk szedje meg magát! Ugye te nem akarsz a befürdött, buta emberek közé tartozni? Akkor nyomás sportolni, és dobd ki az összes édességet, cukros löttyöt, ami otthon van! Meglesz az eredménye!
2009. aug. 3. 23:35
5/8 anonim válasza:
Nekem is volt, semmit nem ér. Izzaszt, de amit kiizzadsz, az vissza is jön, amikor iszol. Arra jó, hogy az izzadás miatt szedd lesz a bőröd, de akkor már egy szaunabérlet jobban megéri, ne erre költsd a pénzt.
2009. aug. 3. 23:46
6/8 anonim válasza:
szedd = szebb
2009. aug. 3. 23:47
7/8 anonim válasza:
kilókat leadni fáradtság nélkül.
ha lehetne, már mindenki vékony lenne :)
2009. aug. 4. 07:55
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Kedves 23:35! Tisztában vagyok vele, hogy sportolás nélkül mit sem ér az egész és azzal is, hogy hogyan kell helyesen táplálkozni! Rendszeresen mozgok és odafigyelek, hogy ne igyak cukros löttyöket! Viszont én leginkább a csípőmre híztam ami nagyon nehezen akar lemenni , ezért gondoltam a szaunaövre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!