Sikerült már valakinek 1 hét alatt 5kg-ot fogynia? Koplalással?
Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy csak kávét és ásványvizet iszok 1 hétig, mellé 2db citromleve 1 bögre zöld teával és ennyi. Hétköznap délutántól estig séta a házban és hétvégén meg egész nap. 5kgot kéne fogynom, nagyon fontos lenne, egy fiú miatt. Jövőhéten pénteken vagy szombaton már találkoznék is vele. Kétségbeestem, kérlek segítsetek!2012. szept. 26. 17:34
11/13 anonim válasza:
Csináld, de a 7. napra a kórház garantált!
12/13 anonim válasza:
Én egyszer Neeta léböjt kúrával fogytam egy hét alatt hármat (semmi mást nem ettem, csak ittam a lötyit). Na ezért aztán megérte, mi? De votl annyi eszem, hogy másodszor is nekiálltam következő tavasszal, na annak már a harmadik napon orvos lett a vége. Hát hajrá!
13/13 anonim válasza:
Én mar beleestem ebbe a hibaba. Csak kaven asvanyvizen es maximum gyümölcslevet ittam semmit sem ettem. Egy hét alatt lefogytam izomból es egy keves zsírból. Nem bírtam tovább es Elkezdtem enni,de nagyon minimálisan Nehogy vissza repüljenek a kilók. Láss csodát hiaba fogytam le 1 hét alatt 5-6 kilót visszajött. Tenyleg a fogyokurahoz csak türelem kell.. Gyors fogyás nem létezik sportolj sokat es egyel egészséges ételeket :)
remelem nem azert kezdenel bele mert kinevettek vagy leszoltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!