Mennyire hízlalóak az alábbi ételek?
Smack leves, zöldbabfőzelék, spenót, kukoricasaláta (tartármártással), brokkoli (vajban párolva), tejfölös karfiol, túrós tészta (szalonnával)
Na Ácsi!!
Első körben, nem osztogatom az észt, azt mondom ami tény, ha valaki jobban utánna néz, ezt találja, legalábbis ha jól keresgél a neten. Másrészt, sportolok, nem tekintem magam többre másoknál, amúgy meg ez anonim, itt mit tiszteljek olyan embereket, akiket nem is ismerek??
Elég vicces ha valaki magára veszi. Ha engem valaki elküld a jófenébe itt, nem hat meg, kb ugyanannyira nem hat meg, mint másokat az amúgy jól hasznosítható tanácsaim nagyrészét.
És igen, van időm ide írni, napi 2x nézem meg az oldalt a sok teendőm mellett. Másrészt a 23 éves fiatalember nem tehet róla, hogy egyedül él, /már nem sokáig szerencsére :P/ és a sok teendői mellett a jószándék vezérli. Azért mert nem vagyok ovónéni, hogy majd minden akaratgyenge embert,- akiből az alapvető képesség hiányzik ahhoz hogy egy zsírszegény joghurton megnézze a tápértékeket - majd szépen dédelgetni fogom.
És igen, többre tartom magam,mert van bennem kitartás, erő, szorgalom, de én legalább olyan tulajdonságomért tartom magam többre az átlagnál /és most a kisportolt fizikum tök mellékes/ amiről én tehetek, és nem olyasmi miatt amiről nem. Pl ezért utálom ha valaki azzal dicsekszik, hogy szép. Amiről azt rohadtul nem tehet, ha egyszer úgy született, hogy pl szép a bőre, és nem kell heti 4 x kozmetikushoz járnia, de most csak egy egész hülye női példát hoztam fel.
Szóval nem fogok kisegítőiskolát tartani itt!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!