Mennyire hízlalóak az alábbi ételek?
Smack leves, zöldbabfőzelék, spenót, kukoricasaláta (tartármártással), brokkoli (vajban párolva), tejfölös karfiol, túrós tészta (szalonnával)
Uccsó hozzászólónak üzenem: Már több helyen láttam a bejegyzéseidet( vagy legalábbis szerintem te voltál) , de én azt tanácsolnám, ne pazarold itt a tudásodat, tudom hogy csak jót akarsz, de ezek nem tanulnak semmiből. Hadd csináljanak csak 90naposnorbisetkinszeshülyeséget, aztán csak jojózzanak....amúgy 23 évesen ez szép teljesítmény,gratula...
Egy másik testépítő ( csaj)
Kösz :DD Azért ez jólesik, hogy van aki norális is itt, és tudja mit hogy kell.
Néha elgondolkozom miért csinálom, talán a jószándék, talán hátha egy észbekap és láncreakcióként terjeszti tovább a 90napos barátnőinek hogy talán így kéne. Bízom abban a pár emberben, a sok hülye közül, hogy igen.
De nem is az a baj hogy az emberek nem érik meg, mit hogy kéne, hanem élesen ellentétesen csinálják, vagy kiutat keresnek, vagy ami mégrosszabb kifogásokat /gyerek ,család, háztartás, munkahely/ holott ezek mindenkinek megvannak, senki sem milliomos , hogy csak az legyen a legnagyobb gondja hogy épp melyik luxusautójával induljon el Wc-re. De biztos vannak ilyenek is, csak számuk elég csekély.
Sok az akaratgyenge ember rájöttem.Meg a tisztelet hiánya, nem pont magamra gondolok, de úgy ámblokk. Nekem az edzőm azt mondta hogy csirke és risz akkor csirke és rizs, nem volt apeálláta, hogy nem lehetne-e esetleg pacal?? Nem! az volt és semmi más, hittem neki, másrészt látszott rajta hogy valami van a dologban , már csak a kisportolt fizikuma miatt is.
Lényeg hogy :
"aki a célt akarja, az eszközöket is akarnia kell"
Jó edzést neked is!!!
Te néggyel előttem szóló, inkább ne szólaltál volna meg. 4 éve van barátnőm, aki szeret, és akit viszont szeretek, az a baj veled hogy nem látsz túl a saját szemeden, tudod kétféleképpen lehet segíteni, szájbarágósan és úgy hogy megmondod a frankót. Hogy ez utóbbi miért jó?? Azért mert akaraterőre sarkall, leglábbis azokat akiknek van némi IQ, /nyugi ez rád nem vonatkozik ;-))/. Nézzd csak meg a katonaságot ha már köcsögözöl. Ott mi van?? Kedvesek a kiképzőtisztek a sok kopasszal?? NEm igazán. NA ez kb ilyen. Akaraterő kell mindenhez, de leírtam hogyan élek és miként, és megsúgom nem csak a testépítéshez értek, nyugi, sőőt továbbmegyek nem is értek én sem mindent ebből a remek sportból, node ez más tészta.
És nem szólok le senkit, látom nem olvastad végig az egészet, és hogy miért írtam úgy ahogy írtam, engem is a segítő szándék vezérel, csak nem bírom az akadékoskodókat. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!