Ha elkezdek Rubint Réka DVD-kre tornázni kétnaponta-háromnaponta akkor ugye én fogyni fogok, nem csak az izmot növelem?
Rubint réka?????? Te se fogsz lefogyni, izmos meg sose elszel. Réka akkora súllyal edz, amit még a nyakadbatéve se bírnál el.
tedd fel a kérdést a sport mozgás>egyéb kategóriába. Ott vannak olyan szakik akik elmondják, hogyan is kell fogyni.
Ikszdéééé válasza:
"Rubint réka?????? Te se fogsz lefogyni, izmos meg sose elszel. Réka akkora súllyal edz, amit még a nyakadbatéve se bírnál el.
tedd fel a kérdést a sport mozgás>egyéb kategóriába. Ott vannak olyan szakik akik elmondják, hogyan is kell fogyni."
Ez akkora baromság, már ne is haragudj! Nem edz akkora súlyokkal, 1-2 kg kézisúlyzót használ, de ha neked ez nem megy, használhatsz akár fél kilósat is.
Én is Rubint Rékázok, és nagyon szépen formál. Persze ha mellette odafigyelsz arra, hogy mit eszel! És ha van rá lehetőséged, inkább többször tornázz rá. Mondjuk hetente 4x.
Nah most az, aki leszólta, tapasztalhatná, mielőtt véleményt alkot!
Fogytam rubintrékával. 15-20 kilót kb, már pár éve :)))))
Add önmagadd 2vel, és az alakreform 90 percese is klassz erre.
Izmaim is vannak, lettek picik, így sokkal jobb is a testem.
De mellette vékonyabb is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!