Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka dvd-k hatásosak?...

Rubint Réka dvd-k hatásosak? Megfelelő étrenddel lehet vele fogyni 15 kg-ot is? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Valaki fogyott már le így? Mennyit és mennyi idő alatt?
2012. máj. 7. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
ha elviseled a képét és a hangját... inkább a pofáját ragaszd a hűtőre, és elmegy az étvágyad ha arra mész xD
2012. máj. 7. 21:16
 2/8 Moira-88 válasza:
100%
Tornászként és táncosként mondom neked, hogy ha választanod kell, inkább Béres Alexandrát válaszd, mert ő az aki igazán ért hozzá, profi torna dvd-i vannak, kezdőtől a haladóbb szintig, nagyon alaposan ki vannak találva a gyakorlatsorozatok, édesanyukám az 5. szülés után el volt hízva és rövid idő alatt rengeteget fogyott az edzéstervével. Neki a munka és a család miatt nem volt ideje eljárni tornacsoportba, így minden reggel, munka előtt 1 órát edzett a tv előtt. Persze emellett teljesen leállt az egészségtelen ételekről, de nem koplalt, csak 6 után már nem evett semmit. Még azért is ajánlom az Alexandrát mert ő egy igazi hús-vér nő, és fantasztikus ember, Rubint Rékával is fogyhatsz ugyan, de szerintem felszínes az oktatás módja és egy mű-nő.De bármit elérhetsz ha tényleg akarod, és teszel is érte!
2012. máj. 7. 21:48
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!:)

már töltöttem le a netről RR dvd-ket, de kipróbálom majd Béres Alexandra tornáját is. köszi az ötletet!:)

2012. máj. 7. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Én Rubint Rékára tornázok (leginkább napi 20 perc önmagadért). Szerintem nagyon nagyon jó, a hangja pedig nekem kifejezetten inspiráló, valahogy mindig akkor kiabálja hogy "ne hagyd abba, meg tudod csinálni, gondolj a bikinidre", amikor már épp abbahagynám. Bár már nem hagyom abba, jól bírom. Én csak ajánlani tudom. Ha fogysz pár kg-t, ajánlom a futást is nagyon!
2012. máj. 8. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
Én pedig fitneszesként mondom, hogy a Réka tornái jobbak. Sokan fikázzák a rékás tornákat, pedig nem olyan rosszak azok, főleg egy kezdőnek.
2012. máj. 8. 21:15
 6/8 anonim válasza:
Én nem változtattam az étrendemen, a napi 20 percre tornázom 3 hónapja (minden nap csak 20 percet, nem többet), és 7 kiló ment le eddig. Két gyereket szültem gyors egymásutánban, előtte hagytam abba a második szoptatását. 170 cm vagyok és 80 kg-ról indultam. A hangja és a stílusa egyáltalán nem idegesít, de nekem a viszonyítási alap az a terhes tornája, ahol olyan szinten kikészített, hogy 3 hét után nem is csináltam többet. Na ahhoz képest ezen a dvd-n semmi bajom sincs magával Rékával. Meg semmivel.
2012. máj. 11. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg Rékát és Alexandrát. Melyik testalkata szebb? Szerintem egyértelműen Rékáé, filigrán, kecses és nőies. Nekem nem kellenének olyan vállak, mint Béres Alexandrának, maradok tehát Rékánál.
2013. jan. 3. 09:07
 8/8 anonim válasza:

A sok irigy csak kritizálja,pár hozzászólásból kiderül,de neki is sokat kellet dolgozni rajta,hogy így nézzen ki,mert jól néz ki ,csinos,nincs baj a hangjával,egyesek inkább nézzenek magukba...

Igen szerintem lehet vele fogyni,de csak a megfelelő étrenddel!

2013. febr. 8. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!