0-ás vércsoportú vagyok, akkor elvileg a húsokat legkönnyebb megemésztenem, na de vegetáriánus vagyok, el sem tudom képzelni hogy húst egyek, mit tegyek, hogy leadjak pár kilót?
Figyelt kérdés
Ugye van ez a vércsoport-diéta. Nekem eddig semmilyen fogyókúra nem jött be, és gondoltam utánanézek ennek. A háziorvosom azt javasolta, hogy a vércsoportom miatt leginkább fehérjét vigyek be, de ha lehet ne tejből vagy sajtból. Hát honnan? Ilyen protein-kapszulák és fehérje-porok bejöhetnek, amiket a testépítők használnak? Mozgás mellett persze...2012. szept. 22. 19:13
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és az emésztésem sem okés, hetente 3-4 alkalommal van rendes székletem. Ez ugye szintén nem egészséges, és a háziorvos ez is a vércsoportom szerinti helytelen táplálkozás számlájára írható.
2012. szept. 22. 19:16
2/7 anonim válasza:
háziorvosod masszívan hülye...
a vércsoportdiéta marhaság
normális kiegyensúlyozott étrend és megfelelő mennyiségű sport mellett még az is le tud fogyni, akinek hormonproblémája van vagy cukorbeteg
3/7 anonim válasza:
ja és ha vega akarsz lenni, akkor illene utánanézni, melyik gazban milyen tápanyagok vannak ;)
4/7 anonim válasza:
Szója, tofu, és pl. a dióban is van fehérje
5/7 anonim válasza:
Szójáról kiderült, hogy marha egészségtelen.
6/7 anonim válasza:
Magas feherjetartaqlma van a megvaknak, a huvelyeseknek, a tejtermekeknek es a tojasnak.
Ne felejts el B12-t es vasat potolni.
7/7 anonim válasza:
Úgy tudom, nem ajánlott a teljes fehérjeszükségletet táplálékkiegészítőből bevinni, max. 30%-át (vagy valami hasonló arány rémlik).
Az emésztéses témához szólva, próbáld valahogy beiktatni a lenmagot az étrendedbe, például reggelire zabpehelyhez (olajos magvakkal, aszalt gyümölccsel stb.). Amúgy is jót tesz, nem csak diétában, rengeteg ásványi anyagot, szükséges zsírokat tartalmaz, meg az emésztést is helyreteszi egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!