Van itt olyan vegetáriánus aki mostanában adott le néhány kilót?
Az emberek nem attól fogynak le, hogy vegák lesznek. Ha helytelenül táplálkoznak -sok szénhidrát- akkor ők se fogynak le.
Én akkor kezdtem rohamosan fogyni amikor elhagytam a cukrot és cukros dolgokat, lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és csak délelőtt a nap indításához ettem minőségi szénhidrátot tehát rozskenyér stb.
Tészta durum vagy graham lisztből.
Tej, sajt, tejföl, joghurtból csökkentett zsírtartalmút.
Húst csak szárnyast ill. halat. Semmi sertésszármazék.
Kapásból leszaladtak a kilók már két éve tartom ezt a formát. Délután már semmi szénhidrát este hat után semmi.
Tehát nem éhezem mindent eszek, csak átcsoportosítottam a dolgokat. Megnézem mikor, mit, mivel, mennyit.
Így könnyű tartani a súlyt, nem éhezem, és szépen lépésben mentek le a kilók tehát 25 kg-os fogyás után se lötyögök! Ez azért lényeg. És hozzáteszem nem sportoltam a napi mozgás kimerült annyiban, hogy gyalog mentem a munkahelyemre. Ez persze csak a drága bérletnek volt köszönhető nem a diétának:) de oda 45-50 perc haza 60-70 perc mert csavargás, bevásárlás, intézkedések stb. Ez egy napra elég. Sosem számoltam kalóriákat, GI értékeket meg egyebeket. Nem volt nehéz.
Ja még annyit: Eleinte gyorsan ment hetente 2-3 kiló aztán 1-2 de aztán megállt mert a szervezet átállt gyüjtögető üzemmódba. Ilyenkor egy hétig vagy néhány napig enni kell egy kicsivel több szénhidrátot délután is. Amikor a szervezet "felfogta", hogy nincs éhezés, akkor folytatja a fogyást. Tehát ezt be kell iktatni néha ha észreveszed, hogy hetek óta egy helyben állsz.
A napi legalább 3 liter folyadék is kell. Lehetőleg szénsavmentes ásványvíz.
Sok leves, főzelék, párolt hús, zöldségköret, gyümölcs, sovány joghurt volt terítéken. Amikor egy tizes lement akkor egy kicsi rizs is jöhetett már az ebédhez.
Sokszor gyümölcsöt turmixoltam joghurtba, vagy gyümölcspépből és zselatinból gyümölcskocsonyát készítettem desszertnek.Pár hónap után hétvégén durum és rozslisztből csináltam muffint édesítővel. Ez adott egy kis löketet a szervezetnek, nem tűnt neki éhezésnek.
22:46-os Hány kg vagy most és hány kg voltál amikor elkezdted. És hány cm.
Szerintem nagy mennyiségből lelehet ezzel a megoldással fogyni.Én kb72 körül lehettem elkezdem ezt az életmódot még augusztusban és egy jó ideje megálltam 64. kb 3 hónapja nem megy lejjebb...
Az életmódváltás szükséges de nem elégséges feltétele a fogyásnak. Nagy felesleg esetén valószinüleg működik, mint ahogy nagy feleslegnél még a csodadiéták meg a 90napos is működhet egy szinten (igaz ezek egészségtelenek és jojó lesz belőlük) Bár az nagyon jó hogy ennyien normálisan csináljátok, de a tökéletes testhez tökéletes táplálkozás kell.Egyészséges táplálkozás grammra kiszámolt mennyiségekkel - az utolsó pár kilót csak így lehet eltüntetni. A vegetáriánus probléma ott jön képbe hogy hogyan lehet ehhez a fehérje és a telített zsírbevitelt megoldani. Ha tejtermékeket és tojást fogyasztassz akkor nem olyan gáz, ugyanazt kell csinálni mintha nem lennél vegetáriánus ,csak ebédre is valami ilyesmit fogyasztani hús helyett.
2.nak gratula, bár nem tudom hogy ezt a hülye 6órás tévhitet miért kell megörökíteni az utókornak, ha az 5.étkezésed 8kor lett volna ugyanúgy lefogytál volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!