Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan vegetáriánus...

Van itt olyan vegetáriánus aki mostanában adott le néhány kilót?

Figyelt kérdés
ha esetleg van vki akk írjon üzit vagy hozzászólást
2012. márc. 16. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerencsére nincs nagy feleslegem, BMI-m tökéletes, testzsír %-ommal nem vagyok megelégedve, ami a mozgás - és fehérjeszegény életmódomnak köszönhető. Mindkettőn változtattam,amit életem végéig szeretnék tartani, ezért is neveztem életmódváltásnak. És fogyok :) formásodom, csinosodom.

Nem, nem számolok semmit grammra pontosan, mert életem végiig nem tudnám és nem is akarnám :)

2012. márc. 20. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Súlytartáshoz nem is kell a legtöbb embernek. Természetes hogy ha javítassz a táplálkozáson javul az alakod. De ez nem mindnekinek elég. Ha leírok valamit mindíg az van hogy jön egy olyan akinek anélkül is sikerült és megcáfolja :P

Próbáljatok számolás nélkül fogyni ,de nem fog mindenkinek sikerülni. Számolással bárkinek sikerül.

2012. márc. 20. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:

jogos :) de én a helyében megpróbálkoznék előtte a nem számolással, mert hosszútávon egyszerűbb úgy az élet ;)

De tény, hogy az eredmény akkor a legbiztosabb, ha számolgatsz (mindent) :)

2012. márc. 20. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:

90kg voltam a kezdeteknél most 65kg vagyok. 173 cm. Több mint egy éve tartom a súlyom és most már bűnözök is egy kicsit lazítottam a szigoron de a cukorról így is lemondtam legalábbis itthon. Vendégségben nem kukacoskodok. Esetleg néha veszek egy zacskó kekszet de azt nem eszem meg mind egyszerre mint rég most beosztom.

Az este 6 utáni dolog az nem épp marhaság este egy kicsit lassabb az emésztés arról nem is beszélve ha reggel felkel az ember el kell indítania a napot amihez energia kell, amit a szervezet napközben használ.

Este meg már csak punnyad az ember nem mozog, nemsokára készül a lefekvéshez. Legalábbis aki dolgozik és korán kel. A szervezet átlag egy órát emészt ha nehezebb a kaja akkor tovább és az alváshoz nem nagyon kell a vacsival megszerzett energia.

Nekem a nagyétkűnek nagyon nehéz volt megszoknom, hogy hat után nincs semmi de amikor később is ettem akkor sajna mindig megállt a fogyás.

Úgyhogy szunya előtt pár órával már nem jöhetett semmi.

De ez is olyan, hogy szervezet függő szóval nem szentírás ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia mert minden szervezet másképp működik.

2012. márc. 20. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazad van hogy teli gyomorral nemszabad lefeküdni és kell minimum egy óra lefekvés előtt. De ha lefekvés előtt 4-5-6órával már nem eszel (az este 6 az emberek 99%ának ezt jelenti) az annyira nem szerencsés, (mégha nem is dől össze a világ hogy 14órán át nem veszel magadhoz kaját mert nagyrészt alszol). Alvás közben is termelünk hormonokat ,regenerálódunk ver a szivünk és lélegzünk ("alapanyagcsere"), tehát az hogy egyáltalán nincs szükség ételre már alvás előtt órákkal sem senkinél nem állja meg a helyét. De ha nem edzettél délután akkor szénhidrátra valószinüleg már tényleg nincs szükség.
2012. márc. 21. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!