Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázni vegetáriánus...

Fogyókúrázni vegetáriánus étrenddel?

Figyelt kérdés
Mindenhol fehér húst, halat ajánlanak fehérjepótlásként. Mivel cserélhetném le, ha fogyózom?
2012. febr. 16. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

veszel szójaprotein port, és akkor megvan a fehérjéd, egyébként egyél mogyorót, abban is sok van

(az egyéni véleményem az, hogy az embert nem növényevésre tervezték, és a húsban nagyon sok fontos tápanyag van,szóval szerintem ha betegség nem indokolja, akkor a vegetariánusok csak szimplán tönkrevágják a testüket....)

2012. febr. 16. 20:01
 2/5 TOMAtm ***** válasza:
sovány túróra
2012. febr. 16. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok én is, én túrót, tojást, szóját, tofut szoktam, sokféleképpen elkészítve. (fűszeres túrókrém, kőrözött, vagy édesítőszerrel, tojás főve, sütve, rántotta, pirított szója-tofu, tofukrém stb sok zöldséggel) A hüvelyesek is jók, bár ott figyelni kell a szénhidráttartalomra. Ha nem főételként eszed csinálj belőle pástétomokat, pl a lencsepástétom isteni!
2012. febr. 17. 05:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha tejterméket és tojást sem fogyasztasz,akkor passzolom talán amit az első írt,de ezt nem ismerem)

Ellenkező esetben tojásfehérje,zsírszegény túró,a hüvelyesekben is sok van,de mellé relative sok ch,úgyhogy ez nem a legjobb megoldás.

2012. febr. 17. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:

zsírszegény sajt, túró, joghurt, kefír, sajt

lencse, borsó, bab, gomba, tojás, zöldborsó, felesborsó, tofu, szója

2012. febr. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!