Miért mutat a mérleg néha 67 néha 70 kilót?
A mérlegem rossz vagy ilyen nagy lehet az ingadozás 1-2 naponta?
A diétázóknak gondolom több tapasztalata van mérleg terén mint egy testépítőnek. (mert én más tömegnövelek de ez a mérleg felidegesít)
F19
Attól függ. Ha nem azonos körülmények között mérsz, akkor simán lehet több kiló eltérés is. Ha pontosan ugyanolyan körülmények között mérsz, akkor pedig a mérleg sz*r.
"egy testépítő"
lehet azért mert egyszer simán boxerben álsz rajta.
Máskor meg bakancs nagykabát stb.
Mindig ugyanabb áll rá.
És nem lesy ilyen gond.
Mindig csak reggel szabad mérlegelni.
Attól is függ, hogy mit eszel.
A karfiol, brokkoli, káposzta, zeller, bab, borsó, camambert sajt puffaszt.
És a puffasztásnak súlynövelő hatása van..
Változik a tesstömeg kérdező, ez így van. Több vizet iszol/kevesebbet adsz le vagy pont fordítva és már is nagyban más a tömeged.
Azt tudd, ha lowcarb étkezést követsz, akkor jó úton lehetsz akár fogyáshoz, akár súlytartáshoz.
Meg attól is függ, hogy mérleg ugyanott van-e. Ez tuti.
Próbáld meg ugyanott tartani, picit se tolj rajta, sőt lehet az se jó, ha ugyanoda visszateszed csak. Ez meg már lehet, hogy a saját mániám csak.
Simán lehet ilyen ingadozás.Például az izzadás miatti
folyadékveszteség miatt.
Milyen mérleg? Ha hagyományos, nem digitális, akkor figyeld, hogy jól be van-e állítva.
Érdemes reggel mérni magad, még reggeli előtt, mert ha eszel-iszol, nem pisilsz, nem volt nagy dolog, bizony többet mutat a mérleg.
Én azzal poénkodok, hogy 1 liter vizet elég hamar megiszok, és akkor rögtön 1 kiló "többlet" van rajtam. :D
#4 vagyok:
Egyébként még az is számít, hogy pl: fogyasztasz -e kávét, teát, colát stb. MErt a koffein megköti a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!