Elhagyott vagy megcsalt a párod, mert sokat híztál?
Engem hála Isten nem, mert nem jutottam el odáig hogy elhagyjam magam. Semmilyen téren sem. Nálam általában a legrosszabb állapot is a normális felső határa, vagy a következő NBI szint (asszem a hízott) első/legalsó száma. Most pl itt vagyok. 170 cm magas vagyok 69 kg. Nem hagyott el senki se azért mert kövér vagyok.
Az ember általában nem maga az elhízás miatt hagyják el,hanem az elhízással járó ellustulás miatt. Pl egy elhízott nő komplexusos lesz, nem tud és nem is akar annyira kiöltözni. Amikor rosszabb a közérzetem, mert dagadt g.ci vagyok és undorító, akkor én is jobban érzem magam a melegítőben. Na ez ellen küzdök. Le kell fogyni és akkor jöhet a szoknya és a pasik. Én ezen vagyok.
nem.
amikor elkezdtünk járni 68 kiló voltam. lassan meghiztam 77-re, aztán lefogytam ismét 68-ra. aztán az évek alatt jól felszaladtam 85-re.
iszonyú gáz voltam, nem is értem, hogy sikerült igy.
most megint 70 vagyok, januárban kezdtem el fogyózni.
sose mondta egy szóval se, hogy kövér vagyok, mindig csak azt mondta, hogy neki igy is tetszem.
persze, gondolom itt volt egy kis ferdités...:D
most meg csak azt mondja, hogy ne fogyjak tovább, de én még egy 5-6 kilótól szeretnék megszabadulni.
Szia! Engem nem hagyott el.
165 cm vagyok és azt hiszem 10 éve mikor összejöttünk voltam 68kg. De vastagok a csontjaim, így nagyon vékonynak tűntem egyébként akkor. Valahogy elengedtem magam utána. Csak úgy jöttek a kilók szépen sorban. Volt, hogy sikerült leadni belőle egy kis odafigyeléssel, volt, hogy a stressztől ugrott le rólam hirtelen 10 kg. De az átlag 80kg-t mindig tartottam.
Majd teherbe estem 83 kg-val. :) 98 voltam szüléskor. Szoptatás alatt egyre és egyre többet mutatott a mérleg nyelve. 106 kg-nál besokalltam, elkezdtem diétázni (ésszel) valamint sportolni. Eredménye: tápszeres lett a babám. Na de ez már így történt.
Most kb. 93 vagyok, rég nem álltam mérlegre (nem merek), de egyszer sem mondta a párom se régen, se most, hogy fogyjak le, mert elhagy, meg ilyenek. Szerencsére így is kíván és tetszek neki. De én azon vagyok, hogy magamnak is tetszek, ne csak neki. :)
Miért téged elhagytak emiatt kedves kérdező?
Nekem pont az ellenkezője a bajom.
Nem szól, hogy :Hékás! Nem új cuccokat kéne venni, hanem a régiekbe beleférni..
Neki kicsit husibban jobban tetszem, mert kerekebb a fenekem..
Azt hadd ne mondjam hogy olyankor mindenhol kikerekedem és én azt utálom..
Sztem szóljon, ha valami nem tetszik, mert aztán hallgathatja a nyöszörgésem, hogy "Nem megy le!"
de utolso...a két kilo meg se látszik....wc-zel egy nagyot és kész is...le is ment....
24L
értem..persze hogy azért jobb két kilo zsirral kevesebbnek lenni...hidd el nekem is:D de szerintem nincs az a pasi aki ennyiért elhagy vkit....igaz én két kiló plusztól hallottam már a volt pasimat, hogy már nem tetszem neki mert hiztam:D:D:D:D 57 kilo voltam én is....:D no mindegy...azt elvileg csak azért mondta, hogy bántson, nem komolyan gondolta..aztán passz:D
24L
Hát azt nem, de bántottak már miatta. 163 cm és 63 kg voltam, amikor megismerkedtünk az exemmel, majd 74 kg lettem, de csak egy pár hónapig, utána 69. Többször csinálta azt, minden héten, hogy megfogta a hasamat és mondta, hogy "pocis". Nem ez nem egy kedves szó. Mondta, hogy el akar kezdeni kondiba járni és hozzátette, hogy "neked is kéne". Kijelentette, hogy nem hízhatok tovább. Ilyesmi kis célzások voltak és engem az bántott, hogy nem szólt, hogy figyu kicsit felszedtél mostanában, szerintem az egészséged érdekében le kéne adnod, gyere, segítek. Hanem inkább szurkálódott.
Érdekes módon a mostani párom 76 kilósan ismert meg, 83 volt a legmagasabb súlyom, most éppen fogyok, 79 vagyok, magamtól jutottam erre az elhatározásra. Soha egyszer sem mondott semmi rosszat, sőt, imádja a testemet, nem fétisből vagy ilyesmi, de tényleg nagyon kimutatja, hogy mennyire tetszem neki, emellett támogat a fogyásban is. Tudom, hogy ő normálisan megmondaná, ha annyit híznék, hogy az már nem lenne vonzó neki és nem bántana, hanem segítene.
Megértem, hogy nem tetszik a férfiak többségének, ha a barátnőjük hízik, de lehet ezt normálisan is kommunikálni és nem lerombolni amiatt, mert felszedett 10-20 kilót, ami még annyira nem is egészségtelen, mintha 50-et szedett volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!