Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Végre elhatároztam hogy lefogyok. Minimum 10 kg jó lenne de azt úgy lehetőleg hogy ne hízzam vissza. A "bajom" az az hogy az étkezésre nem nagyon tudok odafigyelni abból a szempontból hogy azt eszem amit anyukám elémrak kb. Mivel kb fél 3ig vagyok suliba ezért ha hazaérek akkor az ebédre is leghamarabb 3kor kerül sor. Elég édességfüggő vagyok és gondolom nem fog egyik pillanatról a másikra menni hogy leszokjak róla de igazából nem is akarok. Az édességfüggőt nem úgy értem hogy minden nap halálra eszem magam sütikkel hanem mondjuk naponta eszek csokit.

A kérdésem főleg az lenne hogy mit egyek? Hányszor? Mit csináljak ha hullámvölgybe kerülök, mert suliba nagyon sokszor van az hogy ennék de nem azért mert éhes vagyok csak mondjuk épp nem tudok mit csinálni meg ilyesmi. Ezzel otthon is bajom van néha mert ha unatkozok akkor is sokszor inkább eszek stb.

Konditerembe eltudok járni heti 3x minimum ha időm engedi akkor többször is de nem tudom ott miket kéne csinálnom. Futni nem tudok szoval ha ahelyett tudnátok mondani valami hatásos módszert annak örülnék!

(ha esetleg valaki segítene folyamatosan az írjon üzit)

Előre is köszönöm! 16/L

2012. szept. 17. 19:44
 1/2 Wrathe válasza:
Fuss.Reggel egyél sokat.Délben is.Este keveset.Igyál sok vizet.Ha nagyon sürgős koplalhatsz is.Dél után már nem eszel semmit.De ezt nem ajánlom.Én pl 24 kg-tól szabadultam meg így.Most mindenki azt mondja hogy ez nem olyan jó:(
2012. szept. 17. 20:01
 2/2 Wrathe válasza:
Ja és hetente egyszer egyél csokit.Chips,egyéb kizárva.
2012. szept. 17. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!