Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? 13/L

Hogyan fogyjak le? 13/L

Figyelt kérdés
13 évesen 162 cm 62 kg vagyok.Le szeretnék fogyni mert már nagyon unom hogy a barátnőim jól néznek ki meg dicsérik a fiúk meg mindenki én meg egy csúnya kövér önbizalom hiányos szardarab vagyok akivel senki nem foglalkozik! Nem telik semmilyen kondigépre vagy fűzetni tánc vagy egyéb sport oktatást de futni meg nem tudok télen.Ráadásul a mamám nálunk lakik és nem tudok ellenálni a finomabbnál finomabb kajáknak.Hogyan fogyjak le??
2012. szept. 14. 17:59
 1/9 anonim válasza:
90%

Minek fogynál le? hogy a [bocsás meg, de ez az igazság] divatpi**a barátnőid miatt, és a fiúk miatt le akarsz fogyni?

Hidd el, nem a külső számít, hanem a belső :)

2012. szept. 14. 18:10
 2/9 anonim válasza:
100%
Egyébként ez csak általánosban van így. Ha majd felkerülsz közép, illetve főiskolára akkor másként tekintenek rád.
2012. szept. 14. 18:11
 3/9 anonim válasza:
100%

Szia! 12 évesen nekem még rosszabbak voltak a paramétereim. Nem régen két hónap alatt annyit nyúltam, hogy most vékonynak lehet nevezni. várj még egy évet! (:

13/L

2012. szept. 14. 18:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja van pár ember akinek nem a külső számít de ilyen kövéren nem nagyon akar velem senki haverkodni.Aki megismer az jó fejnek tart meg minden de nem értenek meg hogy milyen rossz nekem így!
2012. szept. 14. 18:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszókat!
2012. szept. 14. 18:15
 6/9 anonim válasza:
100%
Én is mikor kisebb voltam husos voltam és sokan vékonyabbak voltak nálam de mióta elkezdett nőiesedni a testem és oda figyelek arra ,hogy este márt ne egyek nehéz kaját egésszen vékony lettem és igy 55kg vagyok, :) 15/L
2012. szept. 14. 18:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem velem is ez lesz! :/
2012. szept. 14. 18:22
 8/9 anonim válasza:
100%
Én az adag csökkentést ajánlom. Mindig próbálj egy kicsit kevesebbet enni, kevesebbet szedni a tányérba. És ezt folytatni fokozatosan. Továbbá inkább zöldségeket vagy gyümölcsöket fogyassz nasi helyett, mondjuk ez télen egy kicsit nehéz mert drágák. Este 5-6 után próbálj ne étkezni. De soha ne koplalj, mert az nagyon nem egészséges. Ha nagyon megéhezel este felé akkor is próbálj inkább vmi joghort féleséget (inkább a simát).ha vmi köret van a husihoz, rizs vagy krumpli, akkoregyél helyettük inkább vmisalátát vagy főzeléket. Nekem ezek adolgok jöttek be, meg a kalória számlálás, de nem tudom h az ennyi idősen mennyire lenne egészséges. Meg persze ne egyél sok kenyeret meg péksütit mert nagyon tudnak hízlalni, ahogy a cukros üdítők, és a nasik (chips, csoki, cukor, kekszek). Lehet előszőr nehéznek tűnik, de ha folyamatosan megvonod magadtól a hízlaló dolgokat, és lecsökkented az adagokat, akkor sikerülhet lefogyni. Azért persze kell mellette a napi testmozgás (pl. a hosszú séta is megteszi, vagy az aerobik) Remélem sikerül a fogyás :)
2012. szept. 14. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Először is: neked még nem kell 13 évesen a fiúkkal foglalkozni!

Másodszor: Még nincs tél ŐSZ van ennél jobb időt nem találsz a futásra, habár nem tudom merre laksz, felétek milyen idő van, nálunk nagyon jó. Ne legyél lusta és menjél el futni!

Harmadszor: AKARATERŐ, tudom, hogy a mamák főztjének nehéz ellenállni, de próbáld meg!

2012. szept. 15. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!