Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy lassabban...

Mit tegyek, hogy lassabban fogyjak?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy heti 1 kg fogyás az, ami egészséges. Viszont én 5 hét alatt 7 kg-ot fogytam, ami több mint heti 1 kg. Azt olvastam, így nem lesz tartós a fogyásom. Mit tegyek, hogy lassabban fogyjak?

Ez az étrendem:

Reggeli:

1.puffasztott rizscsirke- vagy pulykasonkával, vagy sovány sajttal, vagy főtt tojással és idényzöldségekkel (paprika, paradicsom)

2.2 tojásból omlett simán vagy hagymával, paradicsommal, paprikával

3.főtt tojás

4.zabpehely natúr joghurttal

10órai: 1 gyülmöcs (alma vagy bararck vagy 1 szelet dinnye, stb.)

Ebéd (12-14 óra között) az alábbiak közül:

Hús: csirke, pulyka, sovány marha, tengeri halak, tengeri gyümölcsi párolva, főzve, grillezve (olaj nélkül sütve, serpenyőben, jénaiban, alufóliában)

Köret:idényzöldségből magában vagy fokhagymás, kefires öntettel

rizs (zöldséggel)párolt zöldségek (brokkoli, karfiol, zöldbab, sárgarépa, kelbimbó, tök, padlizsán, saláta…)

burgonya: főzve

vagy főzelék (kis adag)

Uzsonna (16-18 között)

1.csirke-, pulykasonka puffasztott rizzsel, búzával, idény zöldséggel

2.sovány hús salátaágyon (idényzöldség) natúr vagy kefires, joghurtos öntet

3. natúr joghurt

4. zsírszegény túró kivivel

Vacsora (20.00 körül) fehérje turmix

Emellett minden nap bicajozom és heti 3-4 alkalommal futni is járok.

160 cm magas vagyok, 71 kg-ról fogytam 64-re 5 hét alatt.

Hogyan tudnék lassabban fogyni, hogy tartós legyen?

Egyébként ezen az étrenden el tudnám képzelni további életemet is, szóval azokra a válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy úgyis visszahízok mindent, stb.

2012. szept. 1. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
nem fogytál 7kg-ot zsírból, ebből legalább 2-3kg megkötött víz és salakanyag... amikor elkezdesz rendesen táplálkozni, kijönnek a megkötött anyagok... innentől nem fogsz heti 1kgnál többet fogyni.
2012. szept. 1. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontosan, be fogsz lassulni, attól is függ, hogy mennyiről indultál. 40dkg-ram pluszra jön ki amit írtál, ez még nem annyira gáz.
2012. szept. 1. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
istenem-.- kivánom neked h ez legyen életed legnagyobb problémája..
2012. szept. 1. 14:58
 4/4 poiu ***** válasza:
Igen, lassulni fog, ahogy fogysz, csökken az alapanyagcseréd. A heti 1 kg. ökölszabály, 5 hét alatt 7 kiló teljesen egészséges. Gratula!
2012. szept. 3. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!