Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon túlsúlyos vagyok?

Nagyon túlsúlyos vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, és egyáltalán nem az a sovány alkat. Mindig kicsit olyan testesebb voltam, és nagyon imádok enni. Jelenleg 176 cm vagyok és 85 kiló.

Ez nagyon vészes? :/

2012. szept. 14. 18:26
 1/7 anonim válasza:
79%
Háát mivel magas vagy nem olyan vészes szerintem
2012. szept. 14. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Hat biztos hogy duci vagy, de az se mindegy hogy hany szazalek a tested zsirtartalma es mennyi az izom szazaleka.Probalj lefogyni.Ha akarod adok tanacsokat csak irj privit.

14\L

2012. szept. 14. 19:20
 3/7 anonim válasza:
100%
Fuss sokat az formálja az alakot
2012. szept. 14. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy 10 kg lehet rajtad, de csak a számok alapján mondom ezt. Még nőni is fogsz talán. Szerintem is jó lenne a futás.
2012. szept. 14. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
10-15 kiló felesleg már van rajtad, valamit változtass ha nem akarod hogy még több legyen
2012. szept. 14. 20:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát szoktam én futni meg felüléseket csinálni, de nem használ sokat ://

Egyelőre, pedig 2 hónapja csinálom, nem tudom, hogy ez most hányak szemében tűnik soknak vagy kevésnek.

Mint ahogy fent is írtam nagyon szeretek enni mindenfélét. 15 éves korom elején bulimiás voltam. És úgy lesoványodtam (csontváz voltam, 169 cm és 42 kiló :S), hogy a szüleim kezdtek félteni.

Így lassan, egyik napról a másikra egyre többet ettem, mígnem természetesen orvos felügyelete mellett visszafogytam a normális súlyomra. De ezek után megjött az étvágyam és többet ettem a kelleténél. Így most itt tartok :S

2012. szept. 14. 20:39
 7/7 anonim válasza:
100%
Úgy egyél hogy töbször keveset de ne nagyon sokszor mondjuk nappi negyszer vagy ötször de keveset
2012. szept. 15. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!