Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok ezzel a problém...

Egyedül vagyok ezzel a problémával? Aki hasonló cipőben jár, hogyan oldja meg?

Figyelt kérdés

Olvasgatom itt a válaszokat fogyókúrák témakörben, és mindenki írja, hogy mennyi húst eszik meg zöldséget meg mindenféle extra szuper egészséges dolgot, és csak és kizárólag ettől lehet lefogyni és egészségesnek maradni.

Egyedül vagyok aki ezt nem engedhetné meg magának?

Mindenki olyan rondán leszólja azt, aki mer teszem azt krumplit vagy tésztát enni, pedig ezek olcsó és elég szapora ételek; sajnos nem tudnék hetente többször húst meg halat enni zöldkörettel, mert egyszerűen nincs rá keretem. Ez nem azt jelenti persze hogy éjjel-nappal tömöm magamba a kenyeret vagy a tésztafélét, de nem tudom teljesen kiiktatni az ilyesmit az étrendemből.

Nem irigykedem vagy hasonló, de a lehetőségeimhez képest próbálok egészségesen és változatosan étkezni, és igazságtalannak érzem, amikor itt a GYK-en valaki ocsmány módon lehurrogja a világot mert az nem szuper paleo étrenden van meg hasonlók. :(

Szóval a kérdésem azokhoz, akik hasonlóan kevésből próbálnak kijönni: hogyan oldjátok meg, hogy egészségesen és diétásan egyetek?

Előre is köszönöm a tanácsot. :)

2012. szept. 11. 17:19
1 2
 11/11 anonim válasza:
Fogyókúrázzon az egész család, mindjárt megoldódik a probléma. A sok bélpoklos hímnemű is..
2015. ápr. 10. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!