Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is hasonló problémával? Most akkor mégis milyen lányoknak kellek én?
Nem számít a külső, se a személyiség. Illetve de, ha tipikus kigyúrt macsó vagy, talán hamarabb találsz magadnak valakit. Egy bizonyos fajtából legalábbis. Én nem vagyok kigyúrt, átlagos vagyok, de nem is kellenne szőke plázacica.
És ne aggódj, mert mindenkiben felmerül hasonló kérdés, bennem is, mert már úgy egy éve egyedül vagyok. Nem találtam még senkit, pech, de előtte volt egy négy éves kapcsolatom, és ha az volt, akkor lesz is még. Olyan lúzer nem lehetek. Csak idő kérdése a dolog. Bár jó lenne ha már nem kéne sokat várnom. :D
Egy szó mint száz, ne aggódj, meg fogod találni a párodat, és nem is valami defektes csajt.
25/F
Szerintem nem a megfelelő lányoknál kezdeményeztél,ennyi.
Nem csak a külső számít (bár amíg nem ismeritek egymást a csajjal,akkor bizony csak a külsőd alapján tud következtetni...:/ ),de ha ltája,hogy kedves vagy,vicces,és valamilyen szinten "népszerű" is,akkor nyert ügyes lesz :)
De ne hagyd,hogy elvesszen az önbizalmad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!