A taposógép diéta mellett mennyire hatásos?
A megfelelő fogyókúrás étrend már megvan, és egy taposógépet szeretnék venni. Hasamon nem látszik a 10 kilós felesleg, ellenben csípő-comb-fenék-vádli a kritikus helyek. A legnagyobb gondom, hogy mindkét térdem ficamos :( Ezért gondoltam a taposógépre. Zumbáztam egy ideig, de sajnos egy óvatlan mozdulatban kiment az egyik térdem a helyéről... Szóval nem szeretném a térdeimet megterhelni, és na a diéta megvan. Szerintetek diéta mellett a taposógép használata hatásos eredményt hoz a leírt testterületeken, és mennyire formál?
Köszönöm szépen a segítséget és a válaszokat!!!
Én a taposó gépen 100 kcalt 13-15 perc alatt égetek el. Tehát nekem bevált, mert jó kardió edzést lehet vele csinálni.
De Kérdező, neked most hogy van a térded? Mert a taposógép nem kifejezetten ízület kímélő, hiszen ahogy taposod lejjebb a pedált az egész testsúlyod egy pillanatig az egyik lábadon (térdeden keresztül) helyezkedik el.
Én a helyedben elmennék egy konditeremben, és egy félórás taposást csinálnék, hogy megnézd hogy bírja utána a térded.
azon gondolkozom, hogy a bicajozás nem lenne-e jobb?
mondjuk a legjobb lehet az lenne, ha megkérdeznéd az orvosodat:)
Inkább bringa, mint taposógép. Legalábbis nekem taposógépen mindig fájtak a térdeim, pedig tök egészséges vagyok.
De minek gép? Ha majd jobban lesz a térded, akkor sámli vagy lépcső, guggolás, aadig is lábemelés, fekvőtámasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!