Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen ötlet...

Szerintetek ez milyen ötlet ha súlytatrok? Lent!

Figyelt kérdés
hétközben rendesen étkezem, sportolok. Szombaton pedig mindent eszek ami megkivanok, persze mértékkel, vasárnap szintén normálisan.
2012. szept. 8. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
egy nap alatt nem fogsz visszahizni, ha neked ugy kényelmes akkor rajta
2012. szept. 8. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Nagyjából én is ezt csinálom, csak én a vasárnappal vagyok így. Illetve nem az egész nappal, hanem csak az ebéddel és a délutáni sütivel, nasival. Reggelire és vacsorára "rendesen" étkezem.

Én inkább az ünnepnapokon (karácsony, húsvét, szülinapok, családi-baráti összejövetelek) és a nyaraláskor vagyok engedékenyebb.

Ezzel a módszerrel már több mint 2 éve tartom a súlyomat, korábban 30 kg-tól szabadultam meg.

2012. szept. 8. 15:09
 3/9 A kérdező kommentje:
jaj nagyon köszönöm.: ) akkor szerintem így fogom csinálni.
2012. szept. 8. 15:28
 4/9 A kérdező kommentje:
és még annyit, hogy szerintetek minden szombaton csinálhatom ezt vagy csak mondjuk 2-3 hete?
2012. szept. 8. 15:30
 5/9 A kérdező kommentje:
hetente*
2012. szept. 8. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:

ch visszatöltésnek nevezik ezt.

sok sportoló alkalmazza.

csak nem így napra kiszabva,mint te,hanem ha látja magán,hogy laposodik az izomzata a szálkásítás alatt,akkor betesz egy ch visszatöltő napot.

2012. szept. 9. 05:08
 7/9 A kérdező kommentje:

ha ezt 2 hetente csinálnám híznék?

elég hízékony vagyok

2012. szept. 9. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki. Sajnos nem tudjuk megmondani, hogy neked mi fér bele, de tapasztalni fogod úgyis. 1-1 nappal nem lehet elrontani a súlytartást, de az irány pár hét/hónap utána már látni fogod.
2012. szept. 9. 11:05
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. szept. 9. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!