Szerintetek fogyjak, vagy ne fogyjak?
Figyelt kérdés
Kb 170 cm magas vagyok 75 kiló, régebben 94 kiló voltam, azt mondják, az ismerősöm rokonaim, hogy csinos vagyok, de én nem úgy látom, sokszor ki vagyok borulva, hogy nem vagyok nádszál karcsú. Az osztályban a lányok közül én vagyok a legkövérebb, én úgy érzem magam, mintha "ki lennék közösítve", sokszor már öngyilkos akarok lenni, annyira ki vagyok borulva emiatt, ha nem félnék a fájdalomtól, esküszöm megtenném. Azt mondogatják a rokonaim, ismerőseim, hogy ne fogyjak, mert vastag a csontozatom. Létezik olyan, hogy valakinek vastag a csontja? És szerintetek fogyjak? Csak azért akarok fogyni, hogy az osztályban a lányok közül ne én legyek a "kakukk tojás". 14/L2012. szept. 6. 18:51
11/11 anonim válasza:
10.00
a csontokról volt szó konkrétan,azért írtam,amúgy meg jogos az okfejtésed,de az ideális testsúly dologgal alapjaiban nem értek egyet.
nincs ilyen,hogy ideális súly,legfeljebb átlagos súly létezik.
ideális testzsírszázalék van.
egy 14 éves lány ideális testzsírja meg 15-18%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!