Sok helyen olvastam, hogy a diétázó emberek nem esznek kenyeret, krumplit, tésztát. De akkor mit esznek? Mármint pl reggel?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 21:00
1/15 anonim válasza:
Én reggel például zabkását szoktam enni.
2/15 anonim válasza:
Én április óta nem eszem pl ilyeneket amiket leírtál,se zsírosat,kevés szénhidrátot,se cukrot. Reggel pl szoktam enni gyümölcsöt,natúr joghurtot. Vagy csinálok rántottát,mellé vágok paradicsomot,paprikát,iszom mellé kevés zsírtartalmú tejet. Ha sütök,akkor azt olivaolajban teszem. Pékárut egyáltalán nem eszem.
3/15 anonim válasza:
Szia, én tojást és zöldségeket eszem.. Vagy körözöttet zöldségekkel.. Van, hogy halkonzervet..:)
4/15 poiu válasza:
Reggeli: gyakran kihagyom, vagy fehérje, zsír és lassú szénhidrát. Pl. zsíron sütök kis szalonnát, párolok brokkolit, ráütöm a tojást és kész.
Amit sokan egészségesnek tartanak (pl. müzli tejjel) a lehető legrosszabb. Vízben főtt zabkása joghurttal egy fokkal jobb.
5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) szeretnék fogyni és ehhez gyűjtöm az infókat, hogy mit lehet, nem lehet(ajánlott) enni...esetleg további tippek, tanácsok?
2012. szept. 5. 21:49
6/15 A kérdező kommentje:
pl ha megkívánsz egy kis felvágottat, azt mivel eszed?
2012. szept. 5. 21:52
7/15 anonim válasza:
nem eszünk felvágottat :D zsíros és kitudja mi van benne... diétában nincs helye, max tiszta pulykasonkának, azt meg magában vagy abonettel, pufirizzsel.
8/15 anonim válasza:
Én hülyeségnek tartom, hogy valaki egyáltalán nem ehet kenyeret. Barátnőm candida miatt diétázott. Izmosra lefogyott torna nélkül és eszik rozs és teljes kiőrlésű kenyeret még vacsira is, a krumplit se hagyta el. Nem számolta se a kalóriát, se azt, hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot, zsírt egyen. Ette amit ehetett és amennyi jólesett neki. Én meg számolok mindent, edzek heti 4 órát és nem jutottam egyről a kettőre, pedig én voltam a vékonyabb...
9/15 anonim válasza:
Ez pontosan arra utal,hogy mindenki más. Én is ápr. eleje óta "diétázom" ami inkább nem diéta,hanem életmódváltás,és mellette nagyon sokat sportolok,szálkásítok. Ehhez képest,alig 11-12kg-t adtam le,és nagyon nehezen megy. Az egész családom duci,és én vagyok az egyetlen,aki ki akar tűnni a családból.
10/15 anonim válasza:
zabksását! tökéletes reggeli, isteni finom és nagyon egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!