Ez a lány szerintetek molett, vagy kövér? És ha kövér, akkor mennyire (jelzőkre gondolok)? KÉP LENT ja és nemet, kort is írjatok légyszi
molett.
de ettől függetlenül bőven 30% felett lehet a testzsírszázaléka,ami meg már egészségtelenül elhízott.
Tény, hogy van rajta jócskán felesleg, de az szépen oszlik el, az arca pedig nagyon is gyönyörű.
Szerintem sokkal kívánatosabb, nőiesebb, mint a legtöbb nagyon vékonyka nő.
27/F
Számomra szinte ő az ideál, az ilyen telt hölgyek a gyengéim, általában ilyen partnereim voltak, a nejem is hasonló testalkatú.
35/ff
A kövértől messze van, inkább molett.
Teljesen mind1, minek hívjuk, ami szép az szép.
Ezerszer inkább egy ilyen nő, aki tisztában van a saját értékeivel és nincsenek önértékelési problémái, életvidám, boldog, kedves, mint egy állandóan fogyókúrázó, megkeseredett nő, aki ugyan vékony, de már attól ideges lesz, ha meglát egy szelet süteményt.
Bevallom nekem nagyon tetszik a nő. Kicsit molett, de nagyon szép. A barátnőm is hasonló, és imádom, mert nagyon izgató, mindene megvan. Sokkal jobban odavagyok értük, mint egy vékonyka, sokszor anorexiás kinézetű lányokért.
Az egészségről annyit, hogy semmivel sem egészségtelenebb mint a csont soványok. A barátnőm ilyen testalkattal évek óta sportol, egészséges kajákat eszik, nem dohányzik, nem kávézik, nem iszik alkoholt. A sport a hivatása is, így rendszeres sportorvosi vizsgálatra jár. Makkegészséges.
26/F
Nekem bejön. Ducifan vagyok, magyarul a telt lányok tetszenek. Ettől a kövér messze van még..
15 esztendős hím
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!