Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a lány szerintetek molett,...

Ez a lány szerintetek molett, vagy kövér? És ha kövér, akkor mennyire (jelzőkre gondolok)? KÉP LENT ja és nemet, kort is írjatok légyszi

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 4. 18:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

molett.

de ettől függetlenül bőven 30% felett lehet a testzsírszázaléka,ami meg már egészségtelenül elhízott.

2012. szept. 5. 01:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Tény, hogy van rajta jócskán felesleg, de az szépen oszlik el, az arca pedig nagyon is gyönyörű.

Szerintem sokkal kívánatosabb, nőiesebb, mint a legtöbb nagyon vékonyka nő.

27/F

2012. szept. 5. 08:33
 13/24 anonim ***** válasza:

Számomra szinte ő az ideál, az ilyen telt hölgyek a gyengéim, általában ilyen partnereim voltak, a nejem is hasonló testalkatú.

35/ff

A kövértől messze van, inkább molett.

2012. szept. 5. 10:14
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen mind1, minek hívjuk, ami szép az szép.

Ezerszer inkább egy ilyen nő, aki tisztában van a saját értékeivel és nincsenek önértékelési problémái, életvidám, boldog, kedves, mint egy állandóan fogyókúrázó, megkeseredett nő, aki ugyan vékony, de már attól ideges lesz, ha meglát egy szelet süteményt.

2012. szept. 5. 10:58
 15/24 anonim ***** válasza:

Bevallom nekem nagyon tetszik a nő. Kicsit molett, de nagyon szép. A barátnőm is hasonló, és imádom, mert nagyon izgató, mindene megvan. Sokkal jobban odavagyok értük, mint egy vékonyka, sokszor anorexiás kinézetű lányokért.

Az egészségről annyit, hogy semmivel sem egészségtelenebb mint a csont soványok. A barátnőm ilyen testalkattal évek óta sportol, egészséges kajákat eszik, nem dohányzik, nem kávézik, nem iszik alkoholt. A sport a hivatása is, így rendszeres sportorvosi vizsgálatra jár. Makkegészséges.

26/F

2012. szept. 5. 11:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Molett, de azért nem vagyok biztos, hogy ha photosop nélkül látnám nem csúszna át a kövér kategóriába.
2012. szept. 5. 13:21
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, de egyben kövér is. Nagyon szép arca van és ahogy ott ül aszerint az alakja is elég formás, de nekem sok az a felesleg, ami rajta van. 10-15 kg-mal kevesebben sokkal szebb lenne. Egy nőnek ne legyen nagyobb segge, mint amekkora nekem van...
2012. szept. 5. 13:35
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem bejön. Ducifan vagyok, magyarul a telt lányok tetszenek. Ettől a kövér messze van még..

15 esztendős hím

2012. szept. 5. 18:17
 19/24 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ :)
2012. szept. 5. 20:02
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép, nőies! :)
2012. szept. 6. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!