Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 170cm-s 71 kg-s lány kövér?

Egy 170cm-s 71 kg-s lány kövér?

Figyelt kérdés
Én is ennyi vagyok de egyáltalán nem nézek ki kövérnek.

2012. júl. 25. 08:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nem nézel ki kövérnek, akkor valószínűleg nem vagy az. Honnan tudjuk, mi az a 71 kg?

Lehet ez is: [link]

Ahogy ez is: [link]

2012. júl. 25. 08:50
 2/9 anonim ***** válasza:
De ha a kettő közötti, az nem baj...
2012. júl. 25. 09:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni, de sztem igen. Ha nem is kövér, de nálam már a túlsúlyos kategória...
2012. júl. 25. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
ha nem érzed magad kövérnek akkor fölösleges feltenned a kérdést. én 180 centisen sem érezném magam jól 71 kg-osan, de igazából nekem mindegy hogy te hány kiló vagy.
2012. júl. 25. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a normál kategoria, meg ha Te is azt irod hogy nem nézel ki kövérnek, akkor semmi gond!!!
2012. júl. 25. 12:23
 6/9 anonim válasza:

Csak az számít,hogy te nem látod magad kövérnek.

És szerintem messze vagy attól a szótól,hogy kövér.

Ennyi kell..így szép a nő:)

2012. júl. 25. 14:37
 7/9 anonim válasza:

igen. 175 cm fiú vagyok, viszonylag jó izomtömeg aránnyal, és 67-69kg között ingadozom. de persze ez is személytől függ, néha csak ámulok, hogy bizonyos hapsi hogy lehet olyan (finoman fogalmazva húsos) lánnyal, de úgy látszik ez őt nem zavarja, valószínűleg még nem ismerem a szerelem fogalmát :P

17 éves

2012. júl. 27. 03:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni.

Veszem magamat példának:

165 cm vagyok. 4 évvel ezelőtt 70 kilóval pont jól néztem ki, arányosan eloszlott az akkor homokóra alkatomon, és nem egy zsírtömeg voltam.

Azóta kevesebb a súlyom, de magasabb a testzsír%, izom nem sok van rajtam, a derék-csípő különbség meg lecsökkent nagyon...

Két szám kevés ehhez, hidd el...

2012. júl. 27. 08:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, de igazából csak kép alapján lehet véleményt mondani!!!
2012. aug. 1. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!