Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 hét alatt hogy fogyjak le?...

14 hét alatt hogy fogyjak le? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szoptatás miatt fogyókúra szóba sem jöhet,esetleg valami kalóriaszegényebb étrend.Ki mit ajánl?Esetleg edzéstervet össze tudna nekem valaki állítani úgy,hogy egy 4 hónapos baba mellett tudjam csinálni?Olyan kellene,ami fokozatosan terhel,egyik napról a másikra nem bírok 200 fekvőt nyomni...
2009. júl. 28. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

én tudnám neked ajánlani, Rubint Réka Van 5 perced? videóját! youtube-on van fennt. 3részből áll, popsira,combra,fenékre.

én kb. 4 hete csinálom, és olyan szépen tűnik elfelé a narancsbőröm. nekem nagyon bejött. Réka minden másnap-harmadnap 2szer-3szor ajánlja,de én inkább naponta csinálom egyszer. bár már most úgy érzem,h kevés így 4 hét után, úgyh a fenék és comb formáló gyakorlatokat kétszer fogom csinálni, a hasizom gyakorlat egyszer is bőven elég.

remélem beválik!

2009. júl. 28. 12:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt meg tudnád mondani,hogy eddig mennyit sikerült fogynod tőle?
2009. júl. 28. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:

2kg-t fogytam tőle, de nem szeretnék többet fogyni. 159cm és 50,5 kg vagyok. igazából én azért kezdtem el,h izmosodjon egy kicsit a lábam.

Tényleg fogyókúráznod nem szabad,és azért ajánlottam neked ezeket a gyakorlatokat,mert nem sok idődet veszi igénybe, amíg a babád alszik,te bőven megcsinálod, kb. 15percedbe kerül. meg hát ha van rajtad többlet súly,akkor te biztosan jobban fogysz majd tőle.

ja és hozzáteszem,h fogyózni én sem fogyózom,épp most ettem káposztásbabot füstölt csülökkel. bár este már azért ilyeneket nem eszem!

remélem segítettem,bár gondolom te több kg-ra számítottál,h írok! szerintem nyugodtan megpróbálhatod!

2009. júl. 28. 16:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy,nem csalódás a 2 kg,mert akkor 14 hét alatt,ha úgy olvadok,mint te,akkor lehet 6-7 is,de rajtam maradt bővel a szülés után plusz,úgyhogy talán több is!Köszönöm Neked,kipróbáljuk!:)
2009. júl. 29. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!