6 kilót 1,5 hónap alatt lenne egészséges leadni. Ehhez megfelelő diétára (nem kiéheztetős csodfogyókúrára) és mozgásra lenne szükség. Ha érdekel, leírom bővebben is.
2011. aug. 15. 15:17
3/25 anonim válasza:
simán. keveset egyél, reggelire mondjuk 1 kicsi szelet pirítós barna kenyeret, felvágottal, ebédre mondjuk 2 tojást, meg akár vacsira is lehet tojás. az utolsó héten kevesebbet igyál, csak amennyi tényleg kell, és sportolj sokat. ennyi kajával amit leírtam ez még menni fog
2011. aug. 15. 15:22
4/25 anonim válasza:
Én is ajánlom azt a blogot, amit az első írt! 3 hét alatt lement 4kg, még szeretnék ugyanennyit leadni. :)
2011. aug. 15. 15:25
5/25 anonim válasza:
Én most kezdem a blog által leírtakat:) De meggyőzött.
2011. aug. 15. 15:26
6/25 anonim válasza:
ha teljesen elhagyod a szénhidrátot(amit személy szerint nem javaslok),akkor simán lemegy annyi,persze a a kezdősúlyod is befolyásolja. ha gyümölcsöt és zöldséget fogyasztasz kizárólagos szénhidrátforrásként,akkor kb. 4-5 hét alatt fogyhatsz ennyit. ha eszel teljes kiőrlésű pékárukat,tésztákat,burgonyát,rizst is,akkor 3 hónap sem biztos,hogy elég.
2011. aug. 15. 15:31
7/25 anonim válasza:
Mért mi lesz 2 hét múlva?
Amúgy sehogy!
Legalább 1 hónap kell az egészséges diétához (ezalatt azt értem hogy nincs jojó, nem vagy olyan mint egy zombi, és nem éhezteted magad) szóval ha tartós fogyást akarsz keress egy hosszú de hatásos diétát és állj neki. Sok szerencét
2011. aug. 15. 15:38
8/25 anonim válasza:
Ha tényleg le akarsz fogyni ,és gyorsan,akkor: alma,és ásványvíz.
Mindkettő korlátlanul fogyasztható,sportolni sem kell ,mert anélkül is garantált a lefogyás.
Ha elérted a kitűzött súlyt,visszaválthatsz normál kajára.
Alma helyett lehet pl szilva,vagy dinnye, vagy szőlő,körte is,vagy répa,káposzta,karalábé is .
2011. aug. 15. 15:43
9/25 anonim válasza:
villámdiétákkal nem lehet fogyni,mert a duplája jön vissza ha abbahagyod.nem beszélve arról,hogy akár az egészséged is rámehet.
inkább szánj rá több időt és fogyj normálisan.
2011. aug. 15. 15:47
10/25 anonim válasza:
Akik azt írják, hogy nem kell mozogni, az hazudik. Nem lehet úgy tartósan lefogyni, hogy ne mozognál. Minden nap 1 órát rá kell szánni, és oda kell figyelni hogy mit eszel, mennyit és hányszor. Sokszor kicsit, este nuku. Ha mégis inkább a 2 hetes gyors kurzust választod, számolj majd azzal hogy 4 hét múlva a dupláját hízod vissza, mert ha visszaállsz az eddigi kajálásodra, akkor vissza hízod majd:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!