Hogyan tüntessem el a fenekemről a narancsbőrt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, 173 cm és 59 kg vagyok, mégis van egy kis narancsbőr a fenekemen. Nem vészes, de engem zavar, az alakommal egyébként nincs problémám. A futás, kocogás erre a célra megfelelő? Mi mást tehetek ellene?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2012. szept. 3. 11:17
1/6 anonim válasza:
Keress egy személyi edzőt, majd az segít. Vannak kifejezetten a feneket formáló gyakorlatok (illetve kardió gépek), amelyeket majd ő megmutat ...vagy egyszerűen csak járj el aerobic-ra (vagy valamelyik mostanában divatos változatára). Szerencsére a fenék nagyon is formálható. A futás sem rossz egyébként, de a fentebb leírtak a legcélravezetőbbek.
2/6 anonim válasza:
Én a Balea narancsbőr elleni tusfürdőjére esküszöm. 55 kiló vagyok és 160 centi,soha életemben nem voltam ennél sokkal több,és mégis ott volt a narancsbőr. Tavaly előtt nyáron próbáltam ki először,és 3 hét után láttam a változást. Tavaly nem használtam,mert allergiás lettem valamire,és csak speciális mosdókenőcsöt használhattam,de idén megint elkezdtem. Hetente kétszer használom zuhanyozásnál,és csodát tett, nyilván súlyosabb narancsbőrre nem elég,de én nagyon elégedett vagyok vele! DM-ben kapható,és 700 forint körül van,zseniális,én imádom!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. szept. 3. 13:43
4/6 anonim válasza:
táplálkozás.... cukor és zsír mellőzése, egészséges kaják, mellé futás, és pár hónap alatt felszívódik. én 4hónap diéta+edzés után vettem észre döbbentem, hogy kisimult a bőröm a narancsos területeken :)
5/6 anonim válasza:
A probléma a táplálkozásban van valószínűleg, illetve a felesleges méreganyagok lerakódásában. Ne egyél hozzáadott cukros dolgokat, ne fogyassz kávét, alkoholt is csak ritkán. Futással, szaunázással, masszírozással tudod eltűntetni, vagy "mérsékelni". Amúgy a hajlamot örökölhetted is, akkor teljesen eltűnni nem igazán fog. :/ Én amúgy masszírozom a narancsbőrös részeimet már 2 hónapja bőrápoló olajjal és tripleffect zselével, még 1 hónapnyi adag van a tubusban, remélem, addigra nagyjából megszűnik a probléma.
6/6 Rékus83 válasza:
guggolás szép, feszes popsit produkál + hideg-meleg váltózuhany, + napi 3 liter víz ivás + valamilyen vérkeringés serkentő hidratáló készítmény (pl. mákos emanufaktura szappan). Így együtt már egész jók az esélyeid az eltüntetésére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!