Ha diétázom, megcsinálok minden nap reggel este 100-100 felülést, plusz igyekszem minden nap egy órát intenzíven sétálni vagy aerobikozni akkor 3 hét alatt le fogyhatok 5 kg-t?
Figyelt kérdés
171 cm vagyok és 76kg, sokak szerint nem vészes de nekem nem tetszik, minden képen változtatni akarok és most elutazom 3 hétre ha hazajövök meg szeretnék lepni mindenkit.Szerintetek összejön ha nagyon akarom?2009. júl. 28. 09:30
1/7 anonim válasza:
Én nem csinálnék a helyedben felülést így. Youtube: Rubint Réka van öt perced? Ezt ha beütös, kidob gyakorlatot a hasizomra. Többet ér mint a felülés. A séta helyett pedig kocognék vagy futnék, elég abból 40-45 perc és meglesz az eredménye.
2/7 anonim válasza:
Hú, ha ezt így megcsinálod még talán több is leugrik.Én nem csináltam a felüléseket sem,csak tornáztam és 3 hét alatt 6 kilót adtam le.Sok sikert.
3/7 anonim válasza:
az utolsó válaszadótól kérdezném, hogy mit tornáztál? és hogyan táplálkoztál?
szerintem se csinálj felüléseket, az csak izmosít, én is a van 5 perced c. videókat ajánlom, vagy töltsd le réka valamelyik alakformáló dvd-jét :)
4/7 anonim válasza:
10:26 vok.
Csak olyan gyakorlatokat végeztem mint például karkörzés,ugrókötelezés,törzsforgatás. Az étel meg annyi volt mint az 5 éves kislányomé,ugyanazt ettem és ugyanannyit mint ő.
5/7 anonim válasza:
és elég volt az energiádhoz a bevitt táplálék? gratulálok, én nem tudtam volna kibírni:)
6/7 anonim válasza:
én is hasonlóan indultam mint te....csak pár centivel alacsonyabb vok...most vok a 3. héten, és már 5 kilótól elköszöntem:D
nem csináltam semmi különöset csak ugrálóköteleztem, és kocogtam (zenére)....+ napi 2-3 liter ásványvíz sok gyümölcs és a főtt kajából kicsi...
én mindenesetre szurkolok neked:D és kitartást!!:)
7/7 anonim válasza:
Én 158 cm vagyok és 51 kg. szeretnék lefogyni 2-3 hónap alatt. Mit ajánlanátok ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!