Nincs rajtam plusz kiló, a felsőtestem pedig kifejezetten sovány. A fenekemen van némi felesleg, a combon viszon nagyon nagy. Narancsbőr is van rajta rendesen és láthatóan hájas. Lehet ezzel valamit kezdeni? Zsírégetésben nem gondolkodom, mert a felsőtestemről nem akarok tovább fogyni. Minden ötlet érdekel!
2009. júl. 28. 09:27
1/9 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, bár én sovány sem vagyok. De a combom még így is jóóóóval nagyobb mint kéne, hogy legyen.
Én lejárok a fitness terembe meg úszni is, de erre a területre extrán tornázok. VAnnak kifejezetten combra és fenékre készített gépek, azokat használgatom... végülis farag belőle. Ha otthon szeretnél csinálni valamit, akkor ajánlom a Leg Magicet, szerintem tök jó és a kedvenc műsorod nézése közben tudod csinálgatni. :D Csak a lényeg, hogy ne előszőrrel akarj 10 percig rajta lenni. Fokozatosan szokj hozzá, mert nagyon nehéz. :D
2009. júl. 28. 09:36
2/9 anonim válasza:
Nincs lokális fogyás. A zsír onnan fog fogyni, ahol van, de csak akkor ha megfelelően étkezel és mozogsz. Attól, hogy naphosszat a comb gépeket nyüstölöd, biztos, hogy nem lesz kisebb a combod, csak izmosabb. Végül is nem lesz narancsbőr, ez is eredmény nem. Ha már eleve ilyen az alkatod, akkor nem nagyon lehet belőled maratoni futó alkat. Ez van. Lehet rajta finomítani, de ha edzel rá, akkor is ilyen átmérőjű marad, v. közel ilyen.
2009. júl. 28. 09:43
3/9 anonim válasza:
Ugyanez volt a problémám, a felsőtestem mint egy anorexiásnak, fenekem meg combomon háj volt. Elkezdtem tornázni, de nagyobb lett a combom, mert csak arra csináltam gyakorlatokat, és izmos lett. Így elkezdtem futni. A felsőtestemről szinte nem is fogytam. hiszen onnan nem volt miből, a fenekem meg combom viszont fogyott és feszesebb lett. A narancsbőr is szinte majdnem eltűnt, picike azért még van. Igyál meg napi 2-3 lier vizet mellé, az fontos! De próbélkozz sztem a futással... kell idő, míg látszik az eredmény, nekem kellett min. egy hónap, heti 4x futottam 30-40 percet, de azóta nem szedtem vissza azt ami akkor lement.
2009. júl. 28. 09:58
4/9 A kérdező kommentje:
Szóval, csodák pedig nincsenek! :(
Akkor azt mondjátok, hogy a vékony comb csak ábránd?
A legmagicet azért megpróbálom!
Köszi a válaszokat.
2009. júl. 28. 09:59
5/9 A kérdező kommentje:
Hűűű! Nem is gondoltam hogy a futás hasznos lehet! Köszi!
2009. júl. 28. 10:01
6/9 anonim válasza:
Figyelj az étkezésedre,mellette fuss.A futás a combokra nagyon jó.Mellette ajánlanám a youtube-on található van öt perced? gyakorlatot.Ez egy három részes torna,amelynek egyik része kifejezetten a combra megy!
2009. júl. 28. 11:07
7/9 anonim válasza:
Cellulit masszázs a varázsszó! Nekem bevált.Csak egy jó masszőrt kell találni.
Érdemes kipróbálni, mégha kissé drága is.
Persze a mozgás és megfelelő diéta nélkül ez sem ér sokat.
2009. júl. 28. 12:47
8/9 anonim válasza:
Tekerd Be fóliával és úgy tornázz, nekem bevált.
2009. júl. 29. 23:44
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az ötleteket! Próbálkozom..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!