Hogyan tudnék fogyni a combomból ha az a bajom vele, h a felesleg kevés de vastag, mert izmos?
Nah ez velem is igy volt!!! Vastag volt a combom! Azt hittem kover! Pedig nem volt az csak izmos, amugy a kornyezetembol sokan mondtak hogy hulye te nem vagy kover csak vaskos izmos. Erre ez engem nem erdekelt es elkezdtem eletmodot valtani meg tornazni. 5-honap alatt nagyon szep lettem!! 2 het utan mar latszott hogy fogytam. Csakhogy olyan gyenge lettem hogy az nem igaz. A suliban is mindenkit egy csapasra leutottem (lol). Eros voltam. De mostmeg egy kukazsakot nem birok megemelni. Lebontottam az izmomat. Hulye voltam. Es en nem is koplaltam. rendesen reggeliztem ebedeltem tornaztam ebed utan meg lightos dolgokat ettem. Es megis.
En csak azt mondom hogy orulj neki hogy izmos combot van. Sokan szeretnenek olyat. Nezd meg rihannat vagy beyoncet nekik is az van es ok is le*rjak. Ferfiak millioi rajonganak ertuk . Ovatosan!!!!
@Utolsó.
ezt kifejtenéd? mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!