Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A gyorsan felszedett kilók...

A gyorsan felszedett kilók általában gyorsan lemennek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy egy ember 1-2 hónap alatt hízik.Azt olvastam hogy ami nem évek alatt jött rád,az hamar le is megy mert még nem kötődik annyira a zsírszövetekhez vagy mi,é Pl.

ha valaki 1-2 hónapig nagyon sokat evett(előtte diétázott és sportolt),és utána visszaáll a diétára+sportra akkor gyorsan visszafogyja a régi alakját?Fontos lenne :( kérlek csak normális válaszokat,kicsit elszomorodtam...:(

2012. szept. 1. 22:13
1 2
 11/14 poiu ***** válasza:
A 174/63 a jó súlyod, hacsak nem vagy iszonyú izmos, vagy csontos.
2012. szept. 2. 09:18
 12/14 A kérdező kommentje:
nem nekem ez nem jó,és nem a régi súlyomhoz van szokva a szervezetem,mert egyszer már kimaradt a menzeszem,és mondta az orvosom h azért mert eddig nem erre súlyra volt beállva.Most viszont már visszajött mert megszokta a régit.Mindegy egy hónap alatt visszacsinálok mindent.
2012. szept. 2. 10:55
 13/14 poiu ***** válasza:
A menzesz akkor marad ki, ha túl sovány vagy.
2012. szept. 3. 08:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Jo.ezt az orvosommal beszeld meg.
2012. szept. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!