Mi a véleményetek erről? Elsősorban nem fogyás miatt, csak általában? (link) Mi is ez pontosan?
Figyelt kérdés
Most olvastam. Ki is próbálom szerintem de ennyiből rá nem jövök hogy is kéne. Én ezt 3 perces ismétlésekben és fél perces pihenőkkel ismerem. Úgy tudom hogy megizzaszt (legalábbis engem :P) De ez is olyan? Valaki hallott már róla? Nem hiszek neki, hogy ettől majd fogyok, nem ezért kérdezem, csak hátha valaki többet tud ennél. Egy-egy időhiányos napon még jól jöhet:)
2012. jún. 7. 21:43
1/4 anonim válasza:
Minimum 30 perc, de inkább 1 óra kell a fogyáshoz. Általában meg jó közérzethez jó.
2/4 A kérdező kommentje:
Itt már jobbnak tűnik: [link] csak éán ha ennyit ugrálok felébresztem a fél házat :S
2012. jún. 7. 22:19
4/4 A kérdező kommentje:
Nem is írtam hogy ezzel akarok fogyni. De ezt fent is leírtam. Szerintem 30 perc után se mindenkinek elég, szóval hagyjuk ezt a 30 perces dumát. Sima mozgásnak gondoltam, bár úgy tűnik rossz a kategória. na mind1..
2012. jún. 7. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!