Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A gyorsan felszedett kilók...

A gyorsan felszedett kilók általában gyorsan lemennek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy egy ember 1-2 hónap alatt hízik.Azt olvastam hogy ami nem évek alatt jött rád,az hamar le is megy mert még nem kötődik annyira a zsírszövetekhez vagy mi,é Pl.

ha valaki 1-2 hónapig nagyon sokat evett(előtte diétázott és sportolt),és utána visszaáll a diétára+sportra akkor gyorsan visszafogyja a régi alakját?Fontos lenne :( kérlek csak normális válaszokat,kicsit elszomorodtam...:(

2012. szept. 1. 22:13
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
nem
2012. szept. 1. 22:17
 2/14 A kérdező kommentje:
?
2012. szept. 1. 22:19
 3/14 anonim válasza:
100%
attól még hogy gyorsan szetted fel nem lesz könnyebb leadni
2012. szept. 1. 22:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Fordítva igaz: a gyorsan leadott kilók jönnek vissza gyorsan. Leadni mindig sokkal nehezebb.
2012. szept. 1. 22:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, elolvastam az "apró betűs részt" is a kérdésben.

Azért szedtél fel gyorsan sokat, mert előtte koplaltál, aztán rázabáltál. SOHA nem fogsz lefogyni.

2012. szept. 1. 22:26
 6/14 A kérdező kommentje:
nem gyorsan adtam le..6 hónap alatt.
2012. szept. 1. 22:27
 7/14 A kérdező kommentje:
de lefogok ;)
2012. szept. 1. 22:27
 8/14 A kérdező kommentje:
70-ről fogytam le 55-re most 63 vagyok szóval nem vagyok kövér ja és 174 cm magas
2012. szept. 1. 22:28
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Majdnem beírtam hogy igen, de a te esetedben nem. Olyan ismerősöm van, aki alapból vékony volt és valami okból kifolyólag felszedett vagy 5 kg-ot rövid idő alatt. Aztán elég hamar leadta. De ha te most fogytál, akkor nem valószínű, mert még a szervezeted a régi súlyhoz is hozzá van szokva. Én pl 4 kg-ot akarok lefogyni már vagy egy éve, de nagyon nem megy mert szerintem a szervezetem már ezt tartja "normálisnak". Ha volt rajtad 15 kg felesleg akkor életmódot kellet volna tartósan is váltanod. Azért még nem reménytelen a helyzet:) Lemegy az még :)
2012. szept. 1. 22:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy úgy van, mert épp az előbb konstatáltaam, hogy az utóbbi 3 hétben feljött 3 kiló. (1 hét a lagzi után, csomó kaja, torta, süti megmaradva, aztán 2 hét nászút). Gondoltam, hogy biztos felszaladt 1-2 kiló, de 3 azért nagyon sok. Mától már vigyázok.
2012. szept. 2. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!