Hogy kell úgy fogyni hogy mellről ne mennyen le?
*Menjen.
És nem, nem lehet úgy fogyni, ahogyan lokális fogyás sincs. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz.
A mell nagy része zsírszövet, genetikától függ, hogy lemegy e vagy nem, ha fogysz. Van, aki arról számol be, hogy meghízott, lefogyott és a melle 75Aról felment 80B-re, de hogy ez mennyire gyakori...teljesen a genetikádtól függ a dolog.
Megjegyzem, egy nő, akinek nagyobbak a mellei, de van rajta pár kg felesleg, sokkal vonzóbb, csontokkal a kutyák játszanak.
"Megjegyzem, egy nő, akinek nagyobbak a mellei, de van rajta pár kg felesleg, sokkal vonzóbb, csontokkal a kutyák játszanak."
Persze, hitegesd magad ezzel nyugodtan. 162 centisen és 57 kilósan, husisan a kutyának sem kellettem, most 45 kilósan, kis mellel szinte válogathattam a férfiak közül.
Hidd el, egy férfinak jobban tetszenek a vékony, sportos, feszes fenekű, kis mellű nők, mint a kövér, rossz seggű, plöttyedt, de nagy mellű nők. Amúgy alapjáraton kedves vagyok, de ezen "a csontokkal csak a kutyák játszanak" dolgokon bármikor kitudok akadni, és átváltok kegyetlen ragadozó módba;)
Nem hitegetem magam, mivel én férfi vagyok és nekem a nagyon vékony lányok nagyon nem tetszenek.
De a legfontosabb, amit az előttem válaszoló írt, a kisugárzás. De valószínűleg nem voltál kibékülve magaddal, ezt a környezeted is érezte rajtad és nem kellettél senkinek, kinek kell egy full önbizalomhiányos, zárkózott, nő. Lefogytál, kinyíltál, felszabadult lettél a férfiakkal és jöttek is sorban, ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!