Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kell úgy fogyni hogy...

Hogy kell úgy fogyni hogy mellről ne mennyen le?

Figyelt kérdés
fogyás, mell
2012. aug. 31. 11:35
 1/10 A kérdező kommentje:
hopp, rossz helyre írtam a kulcsszavakat xP
2012. aug. 31. 11:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Genetikától függ...
2012. aug. 31. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

*Menjen.

És nem, nem lehet úgy fogyni, ahogyan lokális fogyás sincs. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz.

2012. aug. 31. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:

A mell nagy része zsírszövet, genetikától függ, hogy lemegy e vagy nem, ha fogysz. Van, aki arról számol be, hogy meghízott, lefogyott és a melle 75Aról felment 80B-re, de hogy ez mennyire gyakori...teljesen a genetikádtól függ a dolog.

Megjegyzem, egy nő, akinek nagyobbak a mellei, de van rajta pár kg felesleg, sokkal vonzóbb, csontokkal a kutyák játszanak.

2012. aug. 31. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
sajnos ezt nem tudod befolyásolni.
2012. aug. 31. 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

"Megjegyzem, egy nő, akinek nagyobbak a mellei, de van rajta pár kg felesleg, sokkal vonzóbb, csontokkal a kutyák játszanak."

Persze, hitegesd magad ezzel nyugodtan. 162 centisen és 57 kilósan, husisan a kutyának sem kellettem, most 45 kilósan, kis mellel szinte válogathattam a férfiak közül.

Hidd el, egy férfinak jobban tetszenek a vékony, sportos, feszes fenekű, kis mellű nők, mint a kövér, rossz seggű, plöttyedt, de nagy mellű nők. Amúgy alapjáraton kedves vagyok, de ezen "a csontokkal csak a kutyák játszanak" dolgokon bármikor kitudok akadni, és átváltok kegyetlen ragadozó módba;)

2012. aug. 31. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy husisan utáltad a külsődet, emiatt rossz kisugárzásod volt, és azért nem kellettél senkinek???
2012. aug. 31. 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem hitegetem magam, mivel én férfi vagyok és nekem a nagyon vékony lányok nagyon nem tetszenek.

De a legfontosabb, amit az előttem válaszoló írt, a kisugárzás. De valószínűleg nem voltál kibékülve magaddal, ezt a környezeted is érezte rajtad és nem kellettél senkinek, kinek kell egy full önbizalomhiányos, zárkózott, nő. Lefogytál, kinyíltál, felszabadult lettél a férfiakkal és jöttek is sorban, ez ilyen egyszerű.

2012. aug. 31. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó, de figyeljetek, ilyet tilos írni, hogy a kutyákkal csak a csontok játszanak, mert ennyi erővel kitalálhatnám én is, hogy a háj csak a zsíros kenyérhez kell. Vagy a hájjal csak a hentesek játszanak. Rengeteg lányt ismerek, példaképpen a legjobb barátnőm, aki 169 cm és 42 kg, minden reggel megeszik 4 szendvicset, gyakran délutánonként is ott vagyok nála, eszik 2 hatalmas tányér lasagnet, nem hízik, és gyűlöli magát, hiába szeretik a fiúk. Jó, most én is szemét voltam a kövérekkel szemben, de álljon már meg a menet, mert a fent említett példából rengeteg van..
2012. aug. 31. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondtam kövéren nem szeretted magadat, vékonyan igen, meglátszódott a kisugárzásodon, ennyi.
2012. aug. 31. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!