Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni, lógni fog a...

Szeretnék fogyni, lógni fog a bőröm?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, 160 cm 70 kg

Szeretnék fogyni kb 15 kg-t, nem a gyorsaságom a cél, de mennyi az esélye h lógni fog a bőröm? Igazából a hasam nagy meg a combom, meg a karom is kicsit, de nem vészesen.

Tudom h ez búrfüggő meg genetika is(pl vannak rajtam striák és a csípőmnél úgymond "mélyebbek" is.

Anyukám fogyott pár éve 40 felett, bár ő sosem volt elhízva és kicsit lóg a bőre,bár ez a kor miatt is lehet.

Igazából a hasamtól félek h ott marad a bőr mert az a legkritikusabb nálam :(

Esetleg ha bevetem a hideg-meleg zuhanyt, az ér is valamit?Vagy más?

Köszönöm!

2012. aug. 30. 09:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A sport!

Ha sportolsz a diéta mellé, akkor nagyobb az esély,hogy nem viseli meg a bőröd!

2012. aug. 30. 10:16
 2/16 A kérdező kommentje:
kezdetnek szobabicikliznék
2012. aug. 30. 10:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha eleget sportolsz, akkor jó eséllyel nem lesz ilyen a böröd. De EMELLETT ( nem helyette) a váltózuhany (mindig hideggel befejezve, FONTOS!), és utána a még nedves börbe olivaolajat maszirozva még javitja az esélyedet.
2012. aug. 30. 10:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A szobabicikli nem sport, legalábbis lógó bőr ellen nem. Súlyzós edzés, de nem találomra, hanem megtanítják edzőteremben hozzáértő edzők, milyen gyakorlatokkal.

Valamint ha heti fél kg-nál nem fogysz többet, nem fog lógni.

2012. aug. 30. 10:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
dehogyis, ez még nem akkora felesleg, hogy ne bírja a bőröd. de lassan csináld és sportolj mellé.
2012. aug. 30. 10:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Mi bajod a szobabiciklizéssel? Pont h szakértő javasolta h kezdetnek megfelelő kardio edzés számomra, és nem is a legkönnyebb fokozaton csinálom, de pl futni még nem tudnék.Szerintem kezdetnek ez jó, ma csináltam 40 percig, a végére el is fáradtam rendesen
2012. aug. 30. 11:35
 7/16 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 30. 11:35
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha elég sok ásványvizet iszol, napi 2-3 liter (és fontos, hogy ásványvíz, nem tea, nem szörp, nem üdítő), akkor nem marad ott a bőröd lógva.

Van egy 5 km-es futás edzésterv, amit én is elkezdtem és nagyon jó, nem megerőltető. Itt eléred: [link]

Egyébként én 21 éves lány vagyok, 71 kg-ról lefogytam 66-ra egy hónap alatt, ezzel az 5 km-es futással és azzal, hogy azt eszem, ami a Lifetilt tudtaos táplálkozásában le van írva. Ezt is eléred itt: [link]

2012. aug. 30. 11:48
 9/16 anonim ***** válasza:
kardiot ajánlottak? ki?
2012. aug. 30. 11:59
 10/16 A kérdező kommentje:
min 40 perc mozgást naponta, mert akkor indul be a zsírégetés..bár ezekkel az előtt is tisztában voltam h ennyit minimum mozogni kellene, de lusta voltam.. sajnos 1 óráig még nem tudtam csinálni, de legalább már az állóképességem is javult és tényleg jó mozogni úgy érzem:) inkább a kajálás megváltoztatása nehezebb feladat számomra, mint a mozgás
2012. aug. 30. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!