Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan mivel tudok a legtöbbet...

Hogyan mivel tudok a legtöbbet fogyni 14 nap alatt?

Figyelt kérdés
Anélkül hogy boltba kéne megvennem az alapanyagot.

2012. aug. 27. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Fehér hùs és zöldség minden nap 4*.
2012. aug. 27. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha csak zöldséget meg disznó húst eszem és sok szőlőt?
2012. aug. 27. 19:26
 3/5 poiu ***** válasza:
Az is jó, ha tudod tartani.
2012. aug. 27. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne csak diétával akarj fogyni. Ha eredményt akarsz akkor irány a szabad és kocogj (akár gyors séta tempóban). Nem baj ha az elején csak két perc megy. Én 3 hét alatt 15 percre javítottam az időmet (7. perc után egy perc sétával), és már hiányzik ha nem megyek. Futni meg bárhol lehet. Az sokat dob a fogyókúrán. Főleg hogy jobb lesz az alakod. Csak akkor inkább a centiket mérd ne a kilókat.

Egyébként mi az hogy anélkül hogy boltban kéne venned alapanyagot? Abból akarsz enni ami a kertben nő meg a háziállatokat? :D Na mindegy. A diétánál a legfontosabb a zöldség gyümölcs és sovány hús. Ha ez áll az étrended középpontjában akkor jól csinálod. De ez mellett megengedett tejtermék, tojás és tk kenyér. Felvágott inkább sonka legyen. Én mindig sonkás kenyérrel kezdem a napot. Heti 1 kiló minusz. Többet ne is igazán várj, mert ez így egészséges és tartós. Ha egyszerre mondjuk koplalással sokat adsz le az hamar vissza is megy és sokszor még hív pár új kilót is

2012. aug. 27. 23:39
 5/5 anonim válasza:

én heti 3x jarok szaladni es azokat eszem amit az elottem levo valaszoolo irt. kiveve kenyeret es 2 kg fogytam egy heten.

hajra, ne add gel.

2012. aug. 29. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!